Ulica Kornela Máhra-stavby a budovy-opustená budova

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

V riešení
meno
Pavol Novický 31. augusta 2020

Dobrý deň; dovoľujem si upozorniť, že v dobe nedostatku voľných miest pre umiestnenie detí do predškolského zariadenia sa na Ulici Kornela Mahra nachádza opustený zdevastovaný objekt bývalého detského domova. Nedávno bolo treba hasiť požiar unimobunky (viď foto). Bolo by dobré, keby predstavitelia mesta Trnava oslovili vlastníka tejto nehnuteľnosti a dohodli s ním rekonštrukciu objektov a pozemkov pre ďalšie efektívne využívanie napr. ako detské jasle alebo ako rozšírenie materskej školy, ktorá je v jej susedstve. Za pochopenie ďakujem.

07. september 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za Váš podnet. Preposlali sme ho na vyjadrenie na Odbor stavebný a životného prostredia. O riešení podnetu budeme informovať. Ďakujeme za porozumenie

Mestský úrad v Trnave
08. september 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, Odbor OSaŽP – stavebný úrad k predmetnému podnetu uvádza: Objekt so súp. č. 4131, Ul. K.Mahra 10 v Trnave, je zapísaný na LV č. 8794 ako Centrum pre deti a rodiny Trnava, Botanická 46, Trnava, ktorej vlastníkom nie je Mesto Trnava ale Slovenská republika. Stavebný úrad nevie zodpovedať na otázku písateľa, nakoľko nevie o ďalšom využití a ani osude tejto budovy. Za technický stav stavby ako aj celej nehnuteľnosti zodpovedá jeho vlastník.

Odbor stavebný a životného prostredia
06. marec 2023

Majo

Uz to patrí mestu od tohto roka, budu rozsirovat skolku.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania