J. Hertela-značka na ceste -chýbajúca

Zodpovednosť za riešenie: Iný subjekt

V riešení
meno
Jozef 01. februára 2019

Dobrý deň.
Mám pre Vás podnet na zlepšenie dopravnej situácie na križovatke pred pekárňou. Vodiči tam nevedia kam sa majú zaradiť. Tí čo prechádzajú v smere od pošty ku kostolu, teda odbočujú doľava, sa postavia moc v pravo a tým blokujú vodičov ktorí by chceli vychádzať v smere doprava na liesek, čím spomaľujú premávku. Pokiaľ sa vodič odbočujúci od pošty v smere do ľava ku kostolu postaví do stredu križovatky, tam zase dochádza ku konfliktným situáciám s vodičmi vchádzajucími do križovatky od durdinovej v smere ku pošte lebo si myslia že ich pruh je stredom križovatky aj ked miesta na prejazd majú dosť.
Myslím že namaľovanie vodorovných jazdných pruhov na asfalt v tomto mieste by tieto problémy vyriešilo a každému by bolo jasné kam patrí a koho pruh je jeho.
dakujem za posúdenie Jozef

05. február 2019

Odpoveď samosprávy

Predmetná cesta je zaradená do kategórie ciest III. triedy, ktorá je v správe Správy ciest Žilinského samosprávneho kraja. Mesto Trstená už v minulosti upozornilo správcu cesty na obnovu resp. vyznačenie vodorovného dopravného značenia nie len tohto úseku cesty ale aj iných ciest v ich správe v k.ú. Trstená a Ústie nad Priehradou. Opätovne vyzveme správcu cesty o riešenie predmetnej situácie.

Oddelenie výstavby a životného prostredia, Mgr.Jozef Polakevič

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania