Úradná tabuľa sa netvári úradne!

Zodpovednosť za riešenie: Vinodol

Vyriešený
meno
Vladimír Špánik 17. októbra 2011

Úradná tabuľa je už takmer rok bez oznamov a informácií a už cca 2 mesiace aj s rozbitým sklom.
Štyri roky sa o tabuľu staral Poslanecký klub 5.
Negatívna zmena nastala po prevzatí starostlivosti o ňu obecným úradom po voľbách v novembri 2010. Dúfajme preto, že náprava nebude na seba dlho čakať.
Je to vizitka obce!

27. október 2011

Vladimír Špánik

Výborne, pán starosta opäť koná.Tabula síce mala byť podľa jeho prísľubu presťahovaná pred obecný úrad už v apríli,ale už urobil prvý krok a spred krčmy je už odsťahovaná. Ostáva nám len dúfať,že s vymeneným sklom bude čoskoro osadená pred obecným úradom.
08. november 2011

Vladimír Špánik

S tabulou sa stále niečo deje.Už je osadená pred obecným úradom.Počkáme si ešte na obsah,....a pán starosta má zase jeden bod k dobru!
21. november 2011

Vladimír Špánik

Zdá sa,že tabula bude slúžiť svojmu účelu!Je premiestnená,rozbité sklo vymenené a osadenie na plote obecného úradu umožní pohľad na informácie na tabuli nepretržite.
Po výmene poškodených hydraulických piestov nebude už snáď nič brániť pracovníkom obecného úradu aby boli informácie vyvesované priebežne a všetky!!!
Počkáme si ešte chvíľu na prvé informácie na úradnej tabuli umiestnenej konečne v zmysle zákona č.71/1967 Zb.o správnom konaní (správny poriadok)Úradná tabuľa správneho orgánu musí byť nepretržite prístupná verejnosti!
Potom budeme môcť konštatovať,že podnet bol vyriešený!

04. január 2012

Vladimír Špánik

Konštatujem,že už dlhšiu dobu je úradná tabula v prevádzke tak ako má byť.Podnet je možné hodnotiť ako vyriešený.

Vladimír Špánik

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania