Neporiadok okolo kontajnerov

Zodpovednosť za riešenie: Vinodol

Vyriešený
meno
Anonymný užívateľ 10. mája 2012

Niekto mal chorý nápad odobrať dva kontajnery na sklo z tých čo boli rozmiestnené po dedine a dať ich na cintoríny.Výsledok tohto blbého nápadu je vidieť na fotke!Nie že by to bolo pred tým o moc lepšie, ale teraz je to ozaj katastrofa.A kontajnery na cintoríne sú nevyužité!
Pán starosta ak ste to vymysleli vy sám,máte šancu to kedy koľvek napraviť a vrátiť kontajnery do obce, alebo aspoň častejšie vyvážať tie plné!

22. máj 2012

Vladimír Špánik

Treba konštatovať,že v krátkom čase od zverejnenia podnetu anonymného prispievateľa je kontajner vyprázdený a krabice a vrecia s flašami sú odstránené.
Na prvý pohľad je podnet vybavený.Na druhý pohľad sa všimnete,že sa to dalo urobiť lepšie.Okolie je vyčistené po sílešsky.
01. november 2013

obcanko

Vazeny p.starosta,zijem v tejto obci uz dlho,cely zivot,ale to,co sa deje teraz u Buchovcov som este nezazil.Ten krik a rev sa uz neda vydrzat,same nadavky na tvrdo,moje vnucence nemozu na dvor ked nechcem aby ich slovnik bol same oplzlosti.Tie ich deti su spinave hladne,drze a odkedy tam byva ta jej najstarsia s deckami tak je to jak v pekle.Buchova sa o deti nestara chodi jak cap opila,aj ona tak vresti ze to sa neda vydrzat.Tak prosim aby ste sa o tuto rodinu trochu zaujimal a ochranil pred nimi slusnych obcanov aby to nemuselo skoncit v novinach,dakujem
20. február 2014

Vladimír Špánik

Aj poriadok okolo tohto kontajnera je už dnes skutočnosťou. Majiteľ pizzeria ktorý má prenajatú aj túto búdu sa začal starať a verím,že to bude stav trvalý.
Najlepšie riešenie by bolo kontajner na sklo premiesniť na iné vhodné miesto.Podnet je možné hodnotiť ako vyriešený.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania

Sledovať riešenie podnetu
Chcete byť informovaní o ďalšom vývoji podnetu? a sledujte jeho riešenie.