Oslava výsledkov volieb v obecnej polyfunkčnej budove!?

Zodpovednosť za riešenie: Vinodol

Neriešený
meno
T.S. 12. novembra 2018

Prečo sa oslavovali výsledky volieb v obecnej polyfunkčnej budove (v bývalej krčme) a prečo nebola zverejnená informácia o tejto aktivite na obecnej stránke aby o tom vedeli všetci občania a mohli sa tiež zúčastniť?podla uznesení na obecnej stránke obce Vinodol sú tieto priestory prenajaté pre rôzne krúžky,spolky a školu a ich denné aktivity.Kedy sa schválilo uznesenie obecným zastupiteľstvom o tom,že nejaká akcia prebehne v obecnej polyfunkčnej budove a kde je toto uznesenie zverejnené?A kde sa dá vidieť faktúra za túto akciu?

12. november 2018

Vladimír Špánik Špánik

Z tejto otázky trčí zúfalstvo z porážky vo voľbách, okrem nepochopenia resp. pokusu o zneužitie stránky Odkaz pre starostu.
V kancelárii, ktorú má prenajatú ZOMOS a personálne je prepojená s miestnym združením Zoulus, sme mali volebný štáb poslancov, ktorý podporuje súčasného starostu. Kanceláriu sme získali prostredníctvom verejnej obchodnej súťaže a riadne sa za ňu platí nájom. Nevidím dôvod na nejaké uznesenie obecného zastupiteľstva, či nebodaj faktúru. Pravdou je, že spontánne prichádzajúci ľudia sa zdržiavali aj v Klube seniorov, ktorý ale má tiež zmluvný vzťah s obcou a neexistuje žiadny dôvod na uznesenie zastupiteľstva či fakturácie za "prenajaté priestory" . Toto je čisté zúfalstvo neúspešnej strany v komunálnych voľbách.
Tu nie je čo riešiť a už vôbec nie na stránke Odkaz pre starostu.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania