Dolný Vinodol-neporiadok a odpadky-neporiadok vo verejnom priestranstve

Zodpovednosť za riešenie: Vinodol

Uzavretý
meno
zvonica 17. septembra 2019

bordel po akcii Síleš fest - Guláš párty 2019

19. september 2019

zvonica

V obci Vinodol zavládol falošný pokoj
23. september 2019

Vladimír Špánik Špánik

Hlásim sa k zodpovednosti v mene OZ Zoulus, ako hlavný organizátor podujatia, ktoré bolo podávateľom podnetu označené za pôvodcu dokumentovaného odpadu v prírode.
Veľmi ma to mrzelo, pretože sme po akcii svedomite dočistili priestor a odchádzali sme spokojní so stavom, ktorí sme zanechali.
Dnes t.j. 23.9. som v čase od 13,00 do 14,15 obišiel celý areál kde sa podujatie konalo a nič z označeného odpadu na fotografiách som nenašiel. A je to pochopiteľné, pretože fotky buď sú z miest kde sa podujatie Síleš fest- Guláš párty 2019 nekonalo, alebo sú z iného časového obdobia.
Napriek tomu chcem poďakovať za iniciatívu aj keď predpokladám, že prvotným zámerom nebolo odstránenie pohodeného odpadu.
Následne som obišiel celý rybník a je pravda, že na druhej strane som našiel pohodené kadečo, ale miesto zdokumentované na fotografiách nie a už vôbec nie odpad, ktorý by pochádzal z akcie, ktorú sme usporiadali na druhom brehu rybníka. Pochopiteľne som napriek tomu pozbieral, čo sa mi do pripraveného vedra zmestilo.
Po bližšej identifikácii miesta, rád veci vyzbieram a osobne poďakujem autorovi podnetu aj keď som presvedčený, že odpad nepochádza z našej aktivity počas Guláš párty.

Vladimír Špánik
predseda OZ Zoulus
02. október 2019

Vladimír Špánik Špánik

Ja si myslím, že práve naopak, podnet bol vyriešený aj keď bol zavádzajúci. Viackrát sme prešli okolo rybníka a označené miesta neboli identifikované a odpad po akcii Guláš fest sme nikde neobjavili.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania

Sledovať riešenie podnetu
Chcete byť informovaní o ďalšom vývoji podnetu? a sledujte jeho riešenie.