Sídlisko Lúčna-chodník-chýbajúci

Zodpovednosť za riešenie: Vranov nad Topľou

Neriešený

Už niekoľko rokov sa rieši problém so zatopením vchodu obytného domu na Lúčnej 819/3, 5. Podnet bol podávaný 8.5.2017. Absolútne nič sa neriešilo. Riešil sa slepý kanál xkrát ale spád chodníka ku vchodom roky nerieši NIKTO. Teraz sa pred obyt. domom realizuje výstavba oddychovej zóny. Chodník ku vchodom je zničený a znečistený ťažkou technikou. Uz keď sa našlo 600 tis. na projekt, nenájde sa pár tisíc na opravu chodníka k obyt. domu? Máme si kupovať rybárske čižmy aby sme mohli výjsť z vchodu? Prečo tento pretrvávajúci problém nikto nerieši??? DOKEDY to bude takto? Veď ten náš činžiak spadne... .

27. január 2023

Odkaz pre starostu

Dobrý deň,
podnet bol poslaný samospráve.

S pozdravom,

Administrátor
Odkaz pre starostu
07. marec 2023

Odpoveď samosprávy

Mesto riešilo uvedený problém odvodnením dažďovej vody kanalizáciou do Čákovho kanála. Pri nefunkčnosti čerpadla, ktoré odvádza dažďovú vodu, pristúpilo k jeho oprave a pri následnej poruche čerpadla, mesto pristúpilo ku kúpe nového čerpadla.

Pokiaľ čerpadlo funguje, dažďová voda je odčerpávaná. V prípade , že zlyhá technika (napr. vypadne poistka alebo iná porucha čerpadla) to mesto ovplyvniť nevie, je nutné hneď nahlásiť nefunkčnosť na mesto. Mesto zabezpečí opravu.
Kto? Oddelenie výstavby, dopravy a územného rozvoja
Kedy? 1Q 2023

Mgr. Eva Fedorňáková, hovorkyňa mesta
07. marec 2023

ALOIZ

Dakujem za odpoved. Ale toto nie je problem cerpadla. Kanal s cerpadlom je o 2 m vyssie. Okolo kanala s cerpadlom voda nie je.Voda sa zlieva lebo je tam spad. Vchody do cinziaku mali byt vyvysene nad uroven chodnika. Ale nie sú. Sú v jednej rovine a voda sa vlieva do vchodov. Stale je ten problem nepochopeny. Nie je to len o cerpadle!!! Ide o spad a chodnik je v rovine s vchodmi. Preto sa voda dostava do vchodov. S pozdravom Alojz

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania