Chýbajúce zámky pre stojiská kontajnerov

Zodpovednosť za riešenie: Iný subjekt

Vyriešený
meno
Matej 06. júla 2016

Na Sídlisku Lúčna - pri kotolni sú pre bytovku N1 dve stojiská. Ani jedno nemá zámok (už niekoľko mesiacov), ktorým by sa dalo zamknúť stojisko a tak aspoň trošku zlepšiť čistotu v nich. Každý deň tam chodia občania, ktorí tam nemajú čo robiť a znečisťujú priestory stojiska.

13. júl 2016

Odpoveď samosprávy

Správcovia bytových domov a predsedovia spoločenstiev bytových domov boli upozornený na postup v prípade poškodenia resp. odcudzenia visiacich zámkov. Tieto zámky si musia jednotlivý užívatelia stojísk zabezpečiť na vlastné náklady. Zámku je možné dať si vyrobiť u p. Palíka na autobusovej stanici.

Ing. Marcel Kopčo, oddelenie výstavby, dopravy a ÚR
20. júl 2016

Matej

Myslím si, že podnet je možné označiť ako neriešený keďže sa mesto už nestará o stojiská a nedodá zámky.
16. júl 2017

Matej

Minule pri odnesení krabíc a vecí do kontajnera som si ich o pár hodín z okna všimol porozhadzované po sídlisku. Samozrejme to boli naši rómovia a to isté platí aj o množstvách šiat a topánok vložených do kontajnera so šatstvom a o pár hodín som videl moje staré veci pri vedľajšej bytovke. Neraz som videl našich spoluobčanov ako prišli odniesť do kontajnerov odpad, za ktorý my platíme a kontajnery sú permanentne plné a poriadok sa hádže po zemi v stojiskách. A to, že vidím v okolí bytovky N1 a N2 pootvárané stojiská keďže nemajú zámky ma dosť mrzí a štve. Je mi ľúto, že mesto za viac ako rok od nahlásenia tohto podnetu si nenašlo pár € na nové zámky. Hlavne, že sme kladne hospodárili (cez pol milióna € prebytok) a investovali sme 355 tisíc € do iných vecí. Ale pár € sa nenašlo na nové zámky v meste. Ak sa nič nezmení, podnet môže byť uzatvorený (resp. neriešený keďže mesto sa o riešenie dlhodobého problému stráni).
11. apríl 2018

Matúš

Zamok

chiba zámok na smetnom prístrešku lucna
06. júl 2021

Matej

Na oboch stojiskách boli osadené zámky a teda, podnet je vyriešený, ďakujeme mesto!

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania