Parkuje tu od zimy

Zodpovednosť za riešenie: Vranov nad Topľou

Vyriešený

Pani na parkovisku zazimovala auto a ono tam naďalej hrdzavie. sídlisko Okulka.

20. júl 2016

Odpoveď samosprávy

Uvedené motorové vozidlo má riadne pridelené evidenčné číslo, majiteľka býva na Okulke, pracuje v zahraničí. V danom prípade nie je porušované žiadne VZN mesta, ani iný právny predpis. Preveril Peter Čečko, 19.7.2016.

Jozef Uhlík, náčelník MsP
20. júl 2016

Hunter

Dobrý deň. Takže pani vie, že tu nebude dlhší čas aj napriek tomu zaparkuje auto na miesto,ktoré by lepšie využili jej susedia. Čiže všetko je v poriadku len morálne právo nieje na strane ostatných spoluobčanov tejto majiteľky vozidla? :-(
20. júl 2016

vranovcan

re: Hunter: a ako konkrétne to ma vyriesit obcan co ide do zahranicia? je to verejne parkovisko a ked neporusuje zakon nie je mozne to riesit inak ....(viete si predstavit, ze sa budu odtahovat auta zo sidlisk podla uvazenia inych ludi co si myslia ze vyuziju parkovisko lepsie ? )
21. júl 2016

Hunter

a viete Vy si predstavit ako by to vyzeralo, keby všetky autá ľudí pracujúcich v zahraničí boli zazimované na parkovisku? v tomto okolí je niekoľko menej frekventovaných parkovísk kde bolo možné auto zazimovať .
22. júl 2016

jano

Spoj sa s majitelkou a nepis cez aplikacie :D
22. júl 2016

Hunter

Milá majiteľka má všetkých na ...
28. júl 2016

vranovcan

to parkovisko je verejné, auto ma ŠPZ a tak neexistuje žiadna možnosť odtiaľ toto odpratať. ak chcete garantované parkovanie, mate možnosť zakúpiť si parkovacie miesto alebo parkovaciu kartu. Napr. v KE sa k bytom bežne predávajú parkovacie miesta za cca 10.000 € ak chcete parkovať...to len v mestách ako VT sú ľudia zvyknutí, že mesto im ma parkovisko zabezpečiť na vlastné náklady, udržiavať ho, opravovať ho a ešte aj odťahovať cudzie auta.

btw. aj keby všetci v zahraničí pracujúci ľudia si poparkovali po meste, kým neporušujú zákon alebo miestne VZN, v právnom štáte ho nik nemôže na právach ukracovať.

komentár nemyslím v zlom, len vyjadrujem svoj názor. za týcto okolnosti je zbytočné od mesta požadovať riešenie, nemá žiadne možnosti)
29. august 2016

VT fans

Hunter,už je to vyriešené :-) Alebo niekto si kúpil parkovacie miesto?

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania