Parkovanie sidl.Okulka

Zodpovednosť za riešenie: Vranov nad Topľou

Uzavretý

Nie je v pláne skulturnit parkovanie na sidlisku Okulka na týchto plochách?

21. júl 2016

Odpoveď samosprávy

Oprava tejto parkovacej plochy nie je v pláne opráv pre rok 2016. Plán opráv bol zostavený na základe požiadaviek jednotlivých výborov mestských častí a schválený zastupiteľstvom.

Eva Fedorňáková, hovorkyňa mesta
21. júl 2016

Matej

Skôr by som podnet označil ako neriešený keďže mesto toto parkovisko neopraví a neskrášli. Nevidím dôvod označiť podnet ako vyriešený keďže sa tam nič nebude robiť. Asi mesto nepozná označenia vyriešený a nevyriešený.
21. júl 2016

Hunter

Mesto pozná to,ako sa toho rýchlo zbaviť. Škoda za užívateľ nemôže opäť otvoriť podnet ako nedoriešený.
22. júl 2016

Odkaz pre starostu

Dobrý deň,

podnet bol označený ako vyriešený, pretože jeho podstatou bola otázka "Nie je v pláne skulturnit parkovanie na sidlisku Okulka na týchto plochách?", na ktorú mesto odpovedalo. Ďakujeme za pochopenie,

Martin Kollárik
[email protected]
22. júl 2016

Hunter

Ďakujem p.Kollarik. Človeka štve to,že dam mestu návrh na vylepšenie stavu a odpoveď zo strany mesta je v štýle: neotravujte nás takýmito vecami. Ešte raz ďakujeme za túto stránku.
22. júl 2016

Matej

Hunter, nabudúce treba zrejme lepšie sformulovať text. Napríklad takto: "Na Sídlisku Okulka je v zlom stave parkovisko a taktiež sú tam veľké výtlky." Určite by sa dostalo aj inej odpovedi.
22. júl 2016

Hunter

Matej ,dáme repete ☺☺☺
25. júl 2016

Odpoveď samosprávy

Repete by nemalo význam. O opravách väčšieho rozsahu rozhoduje mestské zastupiteľstvo na návrh samotnej mestskej časti. Ak chcete presadiť "skultúrnenie" danej oblasti musíte sa zúčastniť zasadnutia mestskej časti a presvedčiť poslancov danej mestskej časti aby tomu dali prednosť pred inými plánovanými opravami. Každá mestská časť dáva každoročne na schválenie mestskému zastupiteľstvu svoj plán oprav pre daný rok.

Eva Fedorňáková, hovorkyňa mesta
25. júl 2016

Hunter

Pani hovorkyňa, za vyriešené považujete tým , že ja to mám predložiť na zasadnutí mestskej časti???? Zvláštne
28. júl 2016

vranovcan

re: Hunter: Pls menej hejtovania...ak si myslíte, že sfotíte všetky problématické veci v meste a očakávate okamžitú nápravu tak ste proste na omyle. Mesto pracuje s nejakým rozpočtom a plánom opráv, ktoré ako bolo napísané navrhujú jednotlivé mestské časti cez poslancov. Zapojte sa do verejného diania cez poslancov a takéto významnejšie opravy tlačte cez nich.

Táto stránka je naopak veľmi podnetná a čo je v silách mesta napraviť, to aj napravuje. Chválim túto iniciatívu mesta. Snáď sa pomocou občanov podarí napraviť čo najviac veci v meste.

btw. to čo mesto nevlastní jednoducho opraviť nevie (nemôže opraviť cesty I.triedy, nemôže opraviť cesty patriace Tescu, nemôže čistiť cudzie pozemky a podobne....)

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania