Inteligentné zásobovanie COOP Jednoty - Lúčna 819/5

Zodpovednosť za riešenie: Vranov nad Topľou

Uzavretý
meno
ALOIZ 23. februára 2017

Dobry den,
dalsi dlhorocny problem vchodu Lucna 819/5,Vranov.Kvoli zasobovaniu sme sa dnes nemohli dostat do vlastneho vchodu.Vraj si mame zabezoecit gumaky,odporucal nam vodic zasobovania No,keby tam zasobovanie nebolo,ziaden problem.Voda a blato vsade.Museli sme ist po vode okolo zasob auta Hlbka cca 7cm a viac.Ak by potrebovala prist sanitka,matka s kociarom,deti zo skoly,a hoci kto,SMOLA!Je to normalne?Ako mozme mat takto znemozneny pristup k vlastnym bytom???Nas nemozu zaujimat sklady jednoty!!!Ako zasobovali jednotu,ked bol sneh a nebolo ho malo???Trpime to uz 27 rokov!!!!

06. marec 2017

Odpoveď samosprávy

Spotrebné družstvo COOP Jednota bolo upozornené na neprimerané správanie vodiča zásobovania
a zároveň bolo upozornené aj na to, aby zásobovacie autá využívali odstavenie vozidla za Jednotou na sídl. Lúčna len na dobu nevyhnutnú na vyloženie a naloženie tovaru.


Ing. Kamila Ilečková, oddelenie výstavby, dopravy a ÚR
07. marec 2017

ALOIZ

Som šokovaný vašou odpoveďou!Po prvé,aké neprimerané správanie vodiča?Bola to len poznámka a on tie sklady vzadu nevymyslel!!!Jednoducho máme denno-denne znemožnený prístup k vlastným bytom.Čo je to doba nevyhnutná na naloženie a vyloženie tovaru???Niekedy to trvá aj pol h.Auto odíde a príde druhé.Čiže hodené za hlavu.Skvelo vyriešený podnet.Materiály pre televíziu sú už nachystané.Takúto odpoveď dokážu dať naozaj len tí "najkompetentnejší"!!!Iné som ani nečakal!Občan je ten posledný!!!Mesto na ňho ... .
11. marec 2017

Hunter

Ďalšia z radu alibistických odpovedí. Vážení spoluobčania,zvykajte si na týchto ľudí. Pozrite si všetky podnety od občanov a spravíte si sami obraz....
22. marec 2017

ALOIZ

Hunter: pozrel som si vase podnety.Palec hore.Obacania su znechuteni z toho,co sa deje.Vsetko sa hadze na ineho,to nie ja to Dominik.Takto sa riesia veci?Hanba.Z nasich dani platime darmozracov na tepluckych miestach.Ani jeden podnet co som dal,nebol v skutocnosti vyrieseny.Nemam uz slov!!!
27. apríl 2017

Aloiz Jirásek

Protipoziarne opatrenia a zakon!!! Zasobovanie tu nena co robit!!! Je to hlavna pristupova cesta k obytnemu domu!!! Je denno-denne tento pristup znemoznovany.Poziar sa nepyta ako dlho sa bude tovar vykladat!!!Toto zasobovanie znemoznuje pristup vsetkym zasahovym jednotkam!!!
14. júl 2017

Sťažovateľ 1st

Nedoriešený podnet

Myslím si, že nepostačujúca odpoveď obyvateľom mesta nestačí! Ak nie sú komentáre na fotkách - screenshotoch dobre viditeľné, radšej si tento podnet nájdite a preverte! I keď nebývam v tejto lokalite, odpoveď samosprávy na situáciu na "JUHU" je nepostačujúca...
12. január 2018

ALOIZ

Podnet sa uzavrel, lebo ho nechce nikto vyriešiť. Ak by niekto potreboval prvú pomoc, resp. by bol potrebný nedaj bože prístup požiarníkov alebo neviem čo, hold, smola. S kočiarom je v tejto situácii problém výjsť. Toto je jediný vchod, ktorý zároveň slúži aj ako úniková cesta. To už sa preberie niekto konečne???
12. január 2018

ALOIZ

Škoda, že nemôžem pridať aktuálne foto.
12. január 2018

VRANOVČAN

Z prvého vchodu sa vyjsť nedalo. Je toto podľa vás normálne? Ja mám čakať, kým zásobovanie odíde? Nič sa tu neporušuje???
12. november 2018

VRANOVČAN

Blokovaná prístupová cesta k obydliam a blokované únikové cesty.

Vznik požiaru a náhle, resp. akútne ohrozenie ľudského života, nemožno nikdy vylúčiť. Povedzte mi, ak by bol potrebný okamžitý zásah, záchranné zložky by museli čakať, kým sa kamión nie ľahkým spôsobom "vytrepe" z pred vchodov, ktoré sú zároveň jedinou únikovou cestou? Jo toto normálne. Tu nikoho zo záchranných zložiek a obyvateľov bytového domu nemôže trápiť, doba naloženia, resp. vyloženia tovaru. Naše vchody sú neprístupné. Porušuje sa zákon. Naše autá parkujú pred obyt. domom/no nemáme kde parkovať/ ale prístup k obydliam nie je blokovaný. Ak tam odparkuje kvôli zásobovaniu "hebedo kamión", je problém. Ďalšia vec, ak prší alebo sneží, máme ísť po blate a vode? Veď všetko stojí v tejto časti na vode!

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania