Kosenie trávy

Zodpovednosť za riešenie: Vranov nad Topľou

Vyriešený
meno
ALOIZ 24. mája 2017

Na Lúčnej sa konečne začalo kosiť. Určité plochy sú však roky nepokosené, tak je tomu aj teraz.Ani tam nezavoňali.Množí sa tam hromada hávede a potkanov.Smutné!!!

24. máj 2017

Odpoveď samosprávy

Najprv sa kosia veľké plochy veľkými strojmi s ktorými nie je možné ísť až do blízkosti nejakých prekážok. Neskôr keď sa uvoľnia pracovníci, ktorí majú menšie strojové a ručné kosačky a počasie to samozrejme dovolí, tak sa dokosia aj uvedené zvyšky plôch. Je to tak realizované vždy a všadiaľ, teda nie len na Vašom sídlisku.

Mgr. Eva Fedorňáková, hovorkyňa mesta
24. máj 2017

Matej

Vždy sa najprv kosí s veľkými kosačkami (traktormi) a až tak s krovinorezmi sa dokončujú (kosia) miesta, kde traktor nevojde. Dnes doobeda dokosili pracovníci tieto plochy s krovinorezmi. Škoda, že väčšinu času presedeli na lavičke ale úloha bola splnená. Ku kvalite pokosenia, tuposti nožov na traktory a odfláknutej práci sa nebudem vyjadrovať lebo každý vieme ako to v našom meste je. Hlavne, že tráva nemá jeden meter. Ale to, ako to vyzerá po pokosení už nikoho nezaujíma. Že každé vchodové dvere do bytovky sú od trávy, omietka taktiež, že chodníky sú zanesené trávou...
25. máj 2017

Jozef

Nech sa fakt mesto nehneva ale tie travniky po sidliskach vyzeraju ako keby ich kravy vykusali.
26. máj 2017

Odpoveď samosprávy

Zvyšky plôch boli dokosené.

Mgr. Eva Fedorňáková, hovorkyňa mesta
26. máj 2017

ALOIZ

Ano,bolo to dokosene strunovymi kosackami.Ja som reagoval,ked to bolo v neupravenom stave,aj ked o kvalite kosby su tu hovorit neda.O logike koscov ani nehovorim.Kosi usek 0,2x0,2m odide 10m dalej,kosi tam,potom sa vrati,zasa kosi inde...,A JE TO pracovnici.Ale aspon ze je pokosene.Menej havede a ulava pre alergikov.A tu pokosenu travu treba dokladnejsie odpratat.Vsade sa roznasa.
30. máj 2019

VRANOVČAN

Sídlisko Lúčna-trávnatá plocha-nepokosená

Dobry den, situacia sa opakuje kazdym rokom. Nechcem dehonestovat ziadnu pracu ale toto... .To kto kosi? Pacienti z ocneho? Pokosilo sa ako tak ale pokosilo. Presiel tyzden ale so strunovou kosackou sa uz nikto nevratil aby dokosili plochy a miesta kde bol tazsi pristup s autokosackou. Kopec vobec nepokoseny, pri vchode 5 vpravo nic nepokosene, pred vchodmi nedokosene, nedoupravene. Polovicata praca! Skoda, ze nemam ovce a kozy... .
Dakujem za napravu.
Vranovcan.
30. máj 2019

Odkaz pre starostu

Dobrý deň,
podnet opätovne preposielame samospráve.

Matúš Sedlák
Odkaz pre starostu
[email protected]
24. júl 2019

Odpoveď samosprávy

Uvedená tráva je pokosená. Ako sme už raz uviedli najprv sa kosí strojovými kosačkami a až následne sa dokáša menšími ručnými kosačkami. Tento rok vznikol z dôvodu veľmi daždivého mája veľký rozdiel medzi strojovým a ručným kosením, tak sa mohlo zdať že sa na to pozabudlo.

Mgr. Eva Fedorňáková, hovorkyňa mesta

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania