Prepadavajuca sa prijazdova cesta pri bloku "F"

Zodpovednosť za riešenie: Vranov nad Topľou

Vyriešený

Upozornujem na, v sucasnosti, uz pravdepodobne havarijny stav prijazdovej cesty na parkovisko pri obytnom dome "F" - 64/21 na Sidlisku 1. maja vo Vranove nad Toplou. Na viacerych miestach sa stale viac prepadava chodnik a prijazdova cesta veduce na parkovisko prilahle k bytovke. Obyvatelia sa snazia tieto diery zasypavat, no momentalne sa objavili nove, postupne sa zvacsujuce prepady vozovky ponad kanalizacne sachty a pokial nebudu opravene, hrozi poskodenie zdravia i majetku obcanov.
Oprava spominanej prijazdovej cesty a prilahleho parkoviska bola zo strany mesta naplanovana, no mesto uz vraj na realizaciu nema prostriedky v rozpocte, kvoli "dolezitejsim" opravam v meste.

Pripajam otazku - kedy bude konecne predstavitelov mesta zaujimat aj stav prostredia a infrastruktury mimo centra mesta a blizkeho okolia - napriklad pravidelne kosenie travnatych ploch, cistenie verejnych priestranstiev, komunikacie v sprave mesta, chodniky veduce na sidliska a chodniky na sidliskach alebo ludia, ktori ziju mimo centra a blizkeho okolia su obcanmi druhej kategorie?

17. august 2017

Odpoveď samosprávy

Podnet bol zaslaný na riešenie príslušnému oddeleniu.

Mgr. Eva Fedorňáková, hovorkyňa mesta
03. september 2017

Ján

Pokial sa zastupcovia a zamestnanci mesta plateni aj z dani obyvatelov nasho BD biju do prs ako rekonstruuju komunikacie a chodniky v centre mesta a jeho blizkom okoli, situacia opisana v tomto prispevku sa viac a viac zhorsuje. Od zaslania podnetu presli takmer tri tyzdne a na tento uz havarijny stav komunikacie sa pravdepodobne nikto ani neracil prist pozriet. Inak by uz snad niekto zaujal nejake stanovisko. Aj nadalej obyvatelia nasho bloku postupne zasypavaju zvacsujuce sa prepadliska a obchadzaju diery a nicia si majetok. V pripade, ze sa komukolvek, vdaka liknavemu pristupu mesta v tomto pripade stane skoda na zdravi alebo majetku, verim ze aj tento podnet na tejto stranke posluzi ako dokaz nicnerobenia kompetentnych pri vymahani nahrady pripadnej ujmy.
05. september 2017

Ján

Je chvalyhodne, ze zodpovedni uz na havarijnu situaciu zareagovali a zacali prace na sanacii prijazdovej cesty. Je vsak absolutne neprofesionalne a nezodpovedne, ze obyvatelov bytoveho domu alebo aspon predsedu SVB o termine a rozsahu realizacie prac nikto neinformoval. Prace rozkopanim prijazdovej cesty zacala poverena firma vykonavat rano dna 4.9. a tak ostali niektori obyvatelia so svojimi autami "uvazneni" na prilahlom parkovisku a pri pokuse odist z parkoviska sa stretli s neochotou a aroganciou robotnikov, tam pracuju.
25. september 2017

Odpoveď samosprávy

Uvedená príjazdová cesta bola opravená.

Mgr. Eva Fedorňáková, hovorkyňa mesta
25. september 2017

Ján

Prijazdova cesta je OK, prikladam este fotky “ulozenia” stavebneho odpadu firmou realizujucou opravu cesty.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania