Nezmyselné dopravné značenie

Zodpovednosť za riešenie: Vranov nad Topľou

Neriešený
meno
ALOIZ 04. októbra 2017

Smerom od SOŠD je zakaz vjazdu na kratky usek.Od stlpa elektr.osvetlenia je prikazany smer vlavo.Prikaz prikazuje smer vlavo,zaroven je tym vyjadreny zakaz jazdy inym smerom!!!To znamena,ze obyvatelia byt.domu 819/3,5 sa k svojim vchodom/nalozenie,vylozenie batozin,atd./, mozu autami dostat len cez "chodnik" smerom od Espressa-Jednoty-Kubo kafe.Ina moznost tu nie je.Cize aj zasobovanie/nakl.auta/,smetiarske auta,musia ist len cez tento uzky chodnik!!!Ved je to uplne nezmyselne!!!Co sa tym vyriesilo?Cela situacia sa len skomplikovala!!!Vazeni,zacne tu uz niekto rozmyslat?

04. október 2017

VRANOVČAN

Nechce sa mi tu posielat fotografie,lebo by ich bolo velmi vela.Myslim si,ze uvedene zakazy a prikazy su nezmyselne a nezlahcuju situaciu.K tomu,denne vodici porusuju tieto predpisy.Dnes si zasobovanie v pohodicke cuvalo az pred obytny dom 819/3,5.Necudujem sa,ked si toto dovoli vodic nakl.auta,ze vodici os.automobilov dopr.znacky respektovat nebudu.
04. október 2017

Matej

Takto treba situáciu riešiť. Treba osadiť zákaz vjazdu, ku nemu kvetináč na stred cestnéhochodníka a je potreba osadiť B 27b a pod ňu C 2. Inač sa situácia nikdy nevyrieši.
17. október 2017

Odpoveď samosprávy

Podnet bol zaslaný na riešenie príslušnému oddeleniu.

Mgr. Eva Fedorňáková, hovorkyňa mesta
22. november 2017

VRANOVČAN

Robiť niečo na dvakrát lebo to prvé je nezmyselné je na Slovensku bežné... .Ďakujeme za akú takú nápravu.
22. november 2017

Matej

Vranovčan - aspoň keby to k niečomu bolo ale absolútne nerozumiem tomu, prečo sa tá značka posunula! Úplne nelogická vec. Totálne.
25. november 2017

ALOIZ

Matej - vlastne ani neviem,zaco a preco som dakoval.Stale to nema logiku,lebo prikazany smer vyjadruje zaroven zakaz jazdy inym smerom.Mozno do tretice vsetko dobre... .A vobec,cele je to nedotiahnute a neporiesene.Po starom bolo urcite lepsie.
27. november 2017

VRANOVČAN

Vraj sa tento nezmysel vymyslel kvoli bezpecnosti. Tu je ukazka tej bezpecnosti.
27. november 2017

Matej

No, je veľmi málo pravdepodobné, že by smetiari prešli okolo tej zaparkovanej Audiny, ktorá tam podľa zákona o cestnej premávke (§ 23 ods. 1) nemá čo robiť. Ale tu sa takéto veci neriešia... Taktiež tá značka prikázaného smeru je až za odbočkou kde prikazuje odbočenie a tým pádom to môžu niektorí vodiči chápať tak, že až "na priechode" môžu odbočiť iba doľava. Väčšinou tam vidím parkovať aj ďalšie vozidlo (pred Audi na fotke). Určite je aj zhoršený výjazd z parkovacích miest kvôli týmto autám. Absolútne sa k tomuto už nevyjadrujem.
31. december 2017

Matej

Značka je otočená.
04. január 2018

Matej

Značka je už správne otočená. Ďakujeme.
05. január 2018

Matej

Podnet nie je vyriešený, iba značka bola otočená naspäť do správneho smeru!
11. január 2018

Matej

Veľmi podobná situácia je v Košiciach, pri mestskom úrade Košice - Západ. Takto to tam vyzerá a takto je to podľa zákona správne. Pred križovatkou označenie prikázaného smeru, za koncom zaoblenia križovatky je zákaz vjazdu. Učme sa od väčších miest. Alebo pokojne stačí aj moje návrhy čítať. A nie premiestňovať úplne nezmyselne značku za križovatku (22.11.2017).
12. január 2018

ALOIZ

Myslím si, že sa to aj číta ale má sa to niekde... . Ja sa už začínam ku všetkému stavať apaticky. Riešenie banálnych vecí trvá neskutočne dlho, tie komplikovanejšie sa neriešia! Vinníka niet, kompetentných tiež nie.
09. marec 2019

Matej

Do dnešného dňa žiadna zmena. Podnet je neriešený.
11. august 2020

Karol Horváth

Celé sídlisko Lúčna je stále v úzadí. Ani môj podnet ohľadom toho chodníka, smerom za Jednotou sa tiež nerieši, až kým sa niektorému dieťaťu na detskom ihrisku niečo nestane. Autá si v zákaze vjazdu premávajú aj päťdesiatkou a ľudia musia ustupovať autám, čo je trápne... ale to je Vranov.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania