Poškodený a zanedbaný kanál

Zodpovednosť za riešenie: Iný subjekt

Vyriešený
meno
ALOIZ 22. augusta 2018

Takto vyzera kanal na Lucnej/mostik prechod pre chodcov/, oproti drevarskej skole. Je nevycisteny, raj pre potkany y inu haved a ohrozujuci zivot a zdravie obcanov. Ak tam niekto spadne, bude neskoro. Pani poslanci za obvod, vy tadial nikdy neprechadzate? Po druhe, kontroluju vobec kompetentni niekedy nieco??? Upozornujem, kanal je takto zanedbany po celej dlzke!!!

22. august 2018

Odpoveď samosprávy

Kanál nie je majetkom mesta, spravuje ho Slovenský vodohospodársky podnik, š.p.

Mgr. Eva Fedorňáková, hovorkyňa mesta
24. august 2018

Odkaz pre starostu

Podnet bol zaslaný Slovenskému vodohospodárskemu podniku.

Juraj Hurný
[email protected]
03. september 2018

ALOIZ

Pred 4 rokmi potom cudzí majetok/zábradlie/ natierali vppečkári,zvláštne. Vy tu nežijete? A čo,že to nepatrí mestu? Mesto nevie poukazovať na obrovské nedostatky SVP??? Tak ich bombardujem, nech sa starajú o tieto záležitosti. Všetky kanály v meste sú v dezolatnom stave. JEDNA VEĽKÁ HRÔZA!!!
12. september 2018

ALOIZ

Dnes sa to kosilo, začo vďaka ale len taká maličkosť. Je to nedôsledná práca. Ak sa to pokosí, má sa to aj pozbierať, vyčistiť. Vlastne sa len pokosilo, a nechalo ležať v kanáloch. A je tam toho dosť. Kanál takto nespĺňa svoj účel.
18. september 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň prajem, posielam vyjadrenie k podnetu.

Mrzí nás vzniknutá situácia, je to takmer každoročne sa opakujúci problém aj napriek tomu, že tam kosbu zabezpečujeme cca 4 krát do roka.
V stredu 13.9.2018 ho boli naši pracovníci opätovne pokosiť.
Odpadky nachádzajúce sa v kanály, ktorých pôvodcom samozrejme nie je SVP, š. p. sú výsledkom správania sa niektorých nezodpovedných občanov resp. výsledkom nesprávneho nakladania s odpadom.

S pozdravom
SLOVENSKÝ VODOHOSPODÁRSKY PODNIK, štátny podnik
18. september 2018

ALOIZ

Dobry den, no, ja som tento kanal videl kosit prvykrat a to tu byvame 28 rokov! Co sa tyka samotneho kanala, myslel som to tak, ze sa kanal pokosil a vsetko pokosene zostalo tam! Nebavil som sa o flasiach atd. Ved tu dvojmetrovu burinu trebalo po pokoseni pozbierat a vyviest!
26. máj 2019

ALOIZ

Pomaly bude tomu rok a situacia je nezmenena. Clovek zacina rezignovat. Kazdemu je vsetko uplne jedno... . Az ked sa nieco stane, vtedy sa veci riesia.
27. máj 2019

Odkaz pre starostu

Dobrý deň,
podnet opätovne preposielame zodpovednej inštitúcii.

Matúš Sedlák
Odkaz pre starostu
[email protected]
29. máj 2019

ALOIZ

Dobry den, dnes som videl, ze pracovnici SVP kosili kanal a aj tie palky a roznu inu burinu nakladali na korbu auta. Ci je opravene zabradlie, to neviem. Tri roky je poskodene a po minulorocnej urgencii to nedali do stavu ako ma byt. Verim, ze tam nikdy nikto nespadne. Mrzi ma, ze clovek musi apelovat na nedostatky takto a mrzi ma, ze pre kompetentnych su taketo zalezitosti "neviditelne". Dakujem za posunutie tejto zalezitosi kompetentnym a im za realizaciu. Skoda, ze ich to samych nenapadne. Denno-denne vidno na Lucnej auta a zamest.SVP, no oni kanal nevidia aby dali podnet vo firme. S pozdravom Vranovcan
20. august 2019

ALOIZ

Dobry den. Je 20-ty august 2019, kanal opat zarasteny, nepokoseny/1,5 m burina/. Raj pre roznu haved. Vzorova pravidelna udrzba. Ze to vobec mozu verejne napisat, ze sa pravidelne v intervaloch o to staraju.
21. august 2019

Odkaz pre starostu

Dobrý deň,
podnet opätovne preposielame zodpovednej inštitúcii.

Matúš Sedlák
Odkaz pre starostu
[email protected]
08. september 2019

Matej

Tento týždeň sa to kosilo a bol tu aj báger s tatrovkou a poriadne to čistili.
08. september 2019

ALOIZ

Tak to je super. Momentalne som dlhodobejsie mimo VT, takze nemam ziadne informacie.
10. september 2019

ALOIZ

Konecne kanal vycisteny ako sa patri. DAKUJEME.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania