Pod dolami-vertikálna značka-chýbajúca

Zodpovednosť za riešenie: Vranov nad Topľou

Vyriešený
meno
Lukáš 13. júna 2019

Pri vjazde z výpadovky na ulicu Pod dolami, chýba označenie začiatku (a resp. aj konca) obce zvislou dopravnou značkou IS 36a (resp. IS 36b). Fotografia iba z google máp.

17. jún 2019

Odpoveď samosprávy

Ďakujeme za podnet. Tento krátky úsek cesty je len málo využívaný a prioritu majú dôležitejšie a frekventovanejšie úseky ciest v meste. Značky budú osadené ak nám v danom roku zvýšia finančné prostriedky vyčlenené na obnovu zvislého značenia.
Kto? Referát výstavby, dopravy a životného prostredia.

Mgr. Eva Fedorňáková, hovorkyňa mesta
17. jún 2019

Lukáš

A vy si milá pani hovorkyňa uvedomujete čo píšete? Je to dôležité aj keby tam prešlo jedno auto za rok! To čo je za nonsens. Tým, že tam nie je ZDZ začiatku obce, vozidlo môže ísť celým mestom 90 km/h. Potom ak niekoho stopnú v meste policajti, nedajbože sa niečo stane (nehoda a podobne), môže sa odkázať na túto odpoveď a nedostane pokutu. Lebo podľa zákona by správne konanie a súd vyhral, nakoľko táto ZDZ tam naozaj nie je. Tak sa trošku zamyslite nad podstatou tohto podnetu, lebo si myslím, že je to dosť závažný podnet a problém v meste, na ktorý upozorňujem. A to ani nespomínam, že posledných x rokov je to takto (že tam tá značka chýba a nikto si to nevšimol). A toto je len ďalšia odpoveď, len aby sa podnet uzavrel a neriešil. Tak ako napríklad 62760 a 61483. Koho zaujíma či niekto s tým súhlasí, veď tu ide o bezpečnosť, predpisy a zákony. Čo hovoríte o nadpolovičnej väčšine. To je nonsens. V meste je katastrofálne vyriešená dopravná situácia, nie je kde parkovať, vôbec sa nedodržujú zóny zákazu státia a parkovania na vyznačených miestach, ktoré v 90% väčšinou ani nie sú vyznačené a tak x desiatok % vozidiel parkuje v celom meste a po sídliskách protizákonne. Nie sú správne označené križovatky (podnety 61419 a 61422) - z Ministerstva vnútra SR PPZ, odbor dopravnej polície mám oficiálny dokument, ako sa majú označovať križovatky a stačí sa tomu len trošku povenovať, poprípade prinajhoršom vygoogliť. Nie sú správne označené priechody pre chodcov, pridal som na OPS len zlomok priechodov v meste (moje podnety), ktoré nie sú vyznačené, viem o x ďalších. Taktiež mám oficiálne stanovisko Ministerstva vnútra SR PPZ, odboru dopravnej polície ohľadom vyznačenia priechodov pre chodcov, že pri každom priechode musí byť aj zvislá dopravná značka označujúca priechod pre chodcov.
18. jún 2019

Odpoveď samosprávy

Ako ste si určite všimli podnet neuzatvárame. Zbytočne sa rozčuľujete, musíte aj Vy pochopiť že mesto nemá jednoducho neobmedzené zdroje a všetky nahlásené podnety dokáže vyriešiť za jeden mesiac alebo rok. Je v riešení už niekoľko Vašich podnetov. Postupne príde na riešenie aj tento, len treba byť trpezlivý.

Mgr. Eva Fedorňáková, hovorkyňa mesta
03. august 2022

Odpoveď samosprávy

Značka bola osadená.

Mgr. Eva Fedorňáková, hovorkyňa mesta

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania