Sídlisko Lúčna-Cesty a chodníky-iné

Zodpovednosť za riešenie: Vranov nad Topľou

Vyriešený

Može mi mesto podať informáciu o tom, čo sa tu kope, kto kope a prečo? Vždy sa všetko len rozkope ale do poriadku to už nikto nikdy nedá. ĎAKUJEM.

16. august 2019

ALOIZ

Mesto mi naozaj urgentne odpovedali, ze ide o realizaciu odvodnenia dazdovych vod z pred vchodu 819. Mame teraz sice tazke podmienky ale dakujeme.
19. august 2019

Odpoveď samosprávy

Áno, ako ste aj sami uviedli, ide o práce súvisiace s riešením podnetu 40088.
Kto? Referát výstavby, dopravy a životného prostredia.
Kedy? 4Q 2019

Mgr. Eva Fedorňáková, hovorkyňa mesta
19. august 2019

ALOIZ

Dobry den. Tesil som sa ale v zapati sklamanie. Po dvoch dnoch kopania, znicenia zelene a pristupovej cesty, dnes vsetko zasypane. Zostala spust. Pride lejak a chodime v gumakoch po blate lebo pochybujem, ze to da niekto do povodneho stavu. Znicili kus plochy a hrozne je to, ze kopali na zlom mieste!!! Prace budu pokracovat ale ide sa kopat ina cast. Pytam sa, je toto NORMALNE??? To sa kopalo len tak???
10. marec 2020

ALOIZ

Je marec a nic sa do povodneho stavu nedalo. Prijazdove cesty su rozfrezovane atd. Jeden bordel. Firma je povinna vsetko upravit. Zostali jamy, hromada hliny (roznasa sa blato v case dazda) atd. Zobudi sa niekto???
13. marec 2020

Odpoveď samosprávy

Zhodou okolnosti sa na uvedom mieste sa realizovali viaceré stavebné práce skoro v rovnakom čase. Naposledy sa tadiaľ ťahalo optické pripojenie pre priľahlé bytové domy. Firma ktorá to realizovala to uvedie pôvodného stavu po zlepšení počasia, najneskôr do 3Q2020.

Mgr. Eva Fedorňáková, hovorkyňa mesta

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania