1. mája-parkovanie-chýbajúce miesta

Zodpovednosť za riešenie: Vranov nad Topľou

V riešení
meno
Jakub 27. februára 2020

Chcel by som sa opýtať mesta kedy sa už v meste Vranov nad Topľou riešiť parkovanie? Situácia v meste začína byť už neúnosná! Na sidl. II (vyznačené na mapke) kde nie je spoplatnené parkovné parkuje celá budova AOC, polka mestského úradu , Pošta atď... kedy sa to začne riešiť že obyvatelia tohto sídliska nemajú kde zaparkovať???. Na čo slúžia značky :Zákaz státia okrem obyvateľov a občianskej vybavenosti na vyznačených parkoviskách , keď sa to nerešpektuje ? Kedy začne túto značku kontrolovať mestská polícia alebo kompetentný? Primátor mesta a jeho poslanci ktorý si navzájom akurát schvaľujú odmeny by už konečne mohli niečo urobiť!!!
Mesto Vranov dokázalo akurát zvýšiť dane a poplatky ale kvalita života ide nadol!!!
Je už načase riešiť rezidentné státie alebo vybudovať parkoviská.

03. marec 2020

Odpoveď samosprávy

Situáciu ohľadom parkovania na sídliskách v blízkosti centra vyrieši až režim rezidentského parkovania. Zo strany mesta je koncepcia už viac ako rok pripravená a čaká sa len na vôľu poslancov, kedy sa budú chcieť týmto problémom zaoberať. O tomto probléme je potrebné informovať hlavne zvolených poslancov za danú mestskú časť. Za pracovníkov mestského úradu je ale možné povedať, že na Vami uvedenom mieste nikto určite neparkuje, pretože v okolí MsÚ vo Vranove je dostatok parkovacích miest a preto nie je žiadny logický dôvod parkovať na sídliskách blízko centra. Ak aj napriek tomu máte informácie že niekto z mestského úradu parkuje na sídlisku a nie je zároveň aj obyvateľ daného sídliska, môžete o tom akýmkoľvek spôsobom (napr. emailom) informovať úrad a danú vec preveríme.
Kto? poslanci MsZ
Kedy? po schválení VZN mestským zastupiteľstvom

Mgr. Eva Fedorňáková, hovorkyňa mesta
03. marec 2020

Jakub

Ok. Ďakujem pekne. Viete ma informovať o najbližšej schôdzi mestského zastupiteľstva? Pokiaľ viem je verejné. Asi nebude na škodu ísť tam a povedať im to do očí... Lebo takto sa nikdy nikam neposunieme...
02. apríl 2020

Odpoveď samosprávy

Zasadnutie MsZ sa malo uskutočniť podľa plánu 26.3.2020, ale vzhľadom súčasnú situáciu ohľadom nešírenia respiračného ochorenia COVID-19 bolo odložené na neurčito. Doporučujeme sledovať oznamy na našom webe www.vranov.sk, príp. termíny zasadnutí na https://www.vranov.sk/Samosprava/Zasadnutia-uznesenia-zapisnice-MsZ/ . Za normálnych okolností je zasadnutie MsZ samozrejme verejné, ale v súčasnej situácii nevieme akou formou sa uskutočnia najbližšie zasadnutia.

Mgr. Eva Fedorňáková, hovorkyňa mesta

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania

Sledovať riešenie podnetu
Chcete byť informovaní o ďalšom vývoji podnetu? a sledujte jeho riešenie.