Hrbol na ul. B. Nemcovej

Zodpovednosť za riešenie: Zemianske Kostoľany

V riešení
meno
milan 14. novembra 2015

Ako nahle pri p. Hanovej nabehnem na tu cestu pri p. REMENOVI, JE TAM NESKUTOCNY HRBOL, a hegne ma no az. Ako to prosim vas skolaudovali? Išli peši. Prosim opraviť. Ďakujem

17. november 2015

Sigi

Dúfam že to opravia, je to nová komunikácia, pri prejazde na túto komunikáciu musím vždy prejsť do ľava, čo je veľmi nebezpečné, nakoľko v tejto časti sa nachádza križovatka a vždy mám strach, či sa nestretnem s iným vozidlom, nakoľko táto križovatka je neprehľadná/ betónové oplotenie/. Ďakujem za opravu.
23. november 2015

Odpoveď samosprávy

Podnet bol preverený vykonaním miestnej obhliadky. Počas kolaudácie stavby tento nedostatok nebol zistený, nakoľko k problému došlo pravdepodobne až užívaním miestnej komunikácie a to tým, že zhotoviteľ stavby zrejme nedostatočne zhutnil podklad cesty v mieste, kde sa pred rekonštrukciou nachádzal žľab. Uvedený problém bude obec riešiť formou reklamácie so zhotoviteľom stavby.

Ing. Jana Školíková, starostka obce
13. marec 2016

Sigi

Dobrý deň
chcem sa opýtať, kedy bude odstránený hrbol na uvedenej ceste, nakoľko čas na to už je dávno, nakoľko sneh v podstate ani nebol.
12. marec 2020

Linda

B. Nemcovej-Dopravné značenie-iné

Dobrý deň, pred viac ako štyrmi rokmi bol obci nahlásený problém týkajúci sa prechodu medzi zrekonštruovanou a pôvodnou cestou na ulici B. Nemcovej (výškový rozdiel vozoviek - hrbol). Do dnešného dňa nedošlo k náprave danej situácie. Denne dochádza k poškodzovaniu hnuteľného majetku obyvateľov obce obývajúcich túto časť obce. Kedy bude problém vyriešený? Zaoberá sa ním vôbec obec? Prosím o vyjadrenie a pravidelné informovanie o riešení problému, aby sa naň nezabudlo ako v uplynulých štyroch rokoch. My, obyvatelia tejto ulice ním žijeme minimálne dvakrát denne! Ďakujem

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania