Parkovanie cez dve parkovne miesta..

Zodpovednosť za riešenie: Iný subjekt

V riešení
meno
Robert Stefek 14. decembra 2015

Dobry den..pridavam foto parkovania na ul kpt.weinholda nove bytovky.takto tu parkuju auta-monteri z ubytovne hotely sk.toto auto tu takto stoji uz tyzden bez pohybu .a mnoho inych aut monterov takto zaberaju parkovne miesta nam najomnikom bytoviek,pricom uz v podvecernych hodinach nemame kam zaparkovat.aj na nase upozornenia nerespektuju ze tu nemaju parkovat..a mnoho krat ich odozva je vulgarna.prosim o vyriesenie tohto problemu.dakujem.

14. december 2015

Odpoveď samosprávy

V danom prípade ide o porušovanie zákona o cestnej premávke. Keďže obec Zemianske Kostoľany nemá zriadenú obecnú políciu, ktorá by mala oprávnenie daný stav riešiť, je potrebné v prípade zistenia porušovania zákona o cestnej premávke kontaktovať príslušné oddelenie Policajného zboru SR, alebo takéto porušenie nahlásiť na č.t. 158. Obec Zemianske Kostoľany zároveň nemá prístup do databázy vlastníkov motorových vozidiel, z ktorej by dokázala vlastníka zistiť a policajné orgány obciam takéto informácie neposkytujú.

Ing. Jana Školíková, starostka obce
07. marec 2016

stav

podla mna ak je obec vlastnikom bytoviek mala by tam zriadit rezidencne parkovanie s osadenou znackou parkovanie iba pre najomnikov a bolo by...či?
09. máj 2016

Anonymný užívateľ

No pokiaľ tam nemáte nejaku dopravnu značku a je to obecny pozemok tak tam môže parkovať,kto chce.Otázka ako sa postavia.No a keď na upozornenie su arogantní,tak na hrubé vrece hrubá záplata!Prepichnem hajzlovi arogantnému gumy a je vymaľované!

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania