Celoročná burina na chodníkoch

Zodpovednosť za riešenie: Žiar nad Hronom

V riešení
meno
Eva Kollárová 17. februára 2017

Chodníky na ulici SNP od autobusovej stanice po kaštieľ sú po celý rok v hroznom stave, neudržiavané. Sú zarastené burinou. Fotografie sú z konca leta a z februára, čo dokazuje, že je to skutočne tak po celý rok. Je to otrasný vstup do nášho mesta. Skúste sa zodpovední prejsť po tejto trase. Chodníky sú v hroznom stave, rozbité, špinavé a ešte takto vyzdobené. Chodníky nie sú súkromný majetok a za ich stav je niekto zodpovedný. Všade sa pripomína 770. výročie a práve to pôvodné z nášho mesta je úplne zanedbané. Takto sme sa prezentovali aj počas jarmoku, kedy naše mesto navštívilo veľa ľudí. Starý Žiar je už dlhú dobu mimo záujmu .

22. február 2017

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme Vám za podnet, vyzveme majiteľov pozemkov, aby túto burinu odstránili. O výsledku vás budeme informovať.

Mgr. Katarína Reiterová
marketingová komunikácia
Kancelária primátora mesta
MsÚ Žiar nad Hronom
02. marec 2017

Eva Kollárová

Keďže ide o pomerne dlhý úsek od AS po kaštieľ po obidvoch stranách ulice SNP, neviem si predstaviť koľko majiteľov pozemkov treba osloviť , aby burinu odstránili. Nejde len o jednorázové odstránenie, ale o udržiavanie po celý rok. Sú tieto chodníky skutočne súkromný majetok? Ešte by som prosila informáciu, či sa plánuje nejaká oprava týchto chodníkov. Sú hrozné, rozbité, špinavé.Skúste sa o tom presvedčiť a prejsť sa po nich peši.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania

Sledovať riešenie podnetu
Chcete byť informovaní o ďalšom vývoji podnetu? a sledujte jeho riešenie.