Rušenie nočného pokoja prevádzkou SINOTTIP

Zodpovednosť za riešenie: Žiar nad Hronom

Vyriešený
meno
Stefan 21. augusta 2018

Opakujúce sa rušenie nočného pokoja herňou SINOTTIP, kedy zamestnanci z nepochopiteľných dôvodov a v rozpore s z. č. 171/2005 Z. z. otvoria dvere do herne o cca. 1:00 hod. ráno a obťažujú okolie krikom a hudbou, príp. vedro so zvratkami od zákazníkov vylievajú na mestskú zeleň pred herňou.

28. august 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, p. Štefan,
podľa našich informácii Mestská polícia v Žiari nad Hronom nedostala doposiaľ žiadny podnet a ani neprijala žiadny oznam o rušení nočného pokoja herňou SINOTTIP. Tento objekt je dokonca napojený na pult centrálnej ochrany a MsP vykonáva pravidelné kontroly v rámci hliadkovej činnosti.
Na základe vášho podnetu pôjde hliadka MsP upozorniť prevádzkovateľa herne na dodržiavanie nočného pokoja a taktiež skontroluje trávnik a zeleň v okolí herne - či nie je "vylievaním zvratkov" devastovaná. Tiež zabezpečíme častejšie kontroly v nočných hodinách (počas nočnej služby je vykonaných niekoľko kontrol Námestia Matice slovenskej a okolia polyfunkčného objektu, ale doposiaľ MsP rušenie nočného pokoja herňou nezaznamenala). V každom prípade však zavolajte na MsP (tiesňová linka 159), hneď vtedy, keď k rušeniu nočného pokoja dochádza.

Mgr. Katarína Reiterová
Referent pre komunikáciu
Kancelária primátora mesta
MsÚ Žiar nad Hronom

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania

Sledovať riešenie podnetu
Chcete byť informovaní o ďalšom vývoji podnetu? a sledujte jeho riešenie.