Hlboká cesta-chodník-sneh nahrnutý na chodníku (x Lombardinyho)

Zodpovednosť za riešenie: Žilina

Uzavretý
meno
Roman Šimo 19. januára 2021

Pri odhŕňaní snehu došlo k jeho navezeniu do priestoru chodníka k zábranám pri zjazde z ulice Lombardinyho (začiatok/koniec Vlčiniec). Nepochybujem, že bol v tomto dobrý úmyseľ, no v súčasnosti musia ľudia prechádzať cez obmedzený priestor. Okrem toho táto kopa tam môže zostať dlhšie, kým sa roztopí a bude tak blokovať chodník už aj cyklistom.

22. január 2021

Roman Šimo

Aktuálny stav po odmäku a treba poznamenať, že to, čo sa roztopí, cez noc aj zamŕza.
29. január 2021

Roman Šimo

Nenahlasujem samostatne, no podobný spôsob odhrnutia snehu na dosť frekventovanom chodníku, je i na začiatku Národnej ulice (stanica). Robí to tiež zbytočnú bariéru chodcom.
03. február 2021

Roman Šimo

Na základe aktuálneho stavu odporúčam podnet uzavrieť. Momentálne sa v týchto miestach nachádza "iba" väčšia vrstva ľadu. Je to však aj na viacerých miestach tohto chodníka. Netvorí to teda pôvodne hlásenú bariéru. Mesto, by sa predpokladám k tomuto problému ani nevyjadrilo.
05. február 2021

Odkazprestarostu.sk

Dobrý deň,
na základe informácie od samosprávy podnet označujeme ako vyriešený.

S pozdravom
administrátor Odkazu pre starostu pre Žilinu
05. február 2021

Roman Šimo

Uzavreté a nie vyriešené.
05. február 2021

Roman Šimo

Zjavne poznať, že kopa snehu sa roztopila a neskôr zamrzla. Nebolo to pričinenie človeka. Samozrejme, ak by sa za riešenie nepovažovalo utlačenie topánkami. To len dodatočná reakcia v podobe aktualizácie. Nič v zlom, ale takto to treba chápať.
22. február 2021

Roman Šimo

V súčasnosti zasa na opačnej strane. Samozrejme sa to prejavilo možno viac po prudkom oteplení a bude potrebné počkať už len na úplné stopenie snehu, aby bola sprejazdnená aj cyklotrasa v plnom profile.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania