Andreja Žarnova-zvislá značka-chýbajúca (x Koceľova)

Zodpovednosť za riešenie: Žilina

Uzavretý
meno
Peter Chromiak 05. apríla 2021

Na križovatke ulíc Andreja Žarnova a Koceľova navrhujem doplniť dopravné značky daj prednosť v jazde a dopravné zrkadlo. Vodič idúci z Koceľovej ulice má značku hlavná cesta avšak pri vjazde z ulice A. Žarnova nie sú značky daj prednosť v jazde. Je potrebné doplniť 2 ks značiek daj pred v jazde. Pri odbočovaní z ul. A. Žarnova do ľava na Koceľovu ulicu vodič nevidí vozidlo prichádzajúce z ľava kvôli plotu. Navrhujem osadiť dopravné zrkadlo.

07. apríl 2021

Martin Slabej

Súhlasím, do križovatky je nutné osadiť trvalé dopravné značenie, najma ulica A.Zarnova je často využívaná vozidlami smerujúcimi do obchodných zón na vlcinciach a v tejto križovatke často dochádza ku koliznym situáciám.
08. apríl 2021

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za podnet. Samospráva má vypracovanú projektovú dokumentáciu novej organizácie dopravy v mestskej časti Bôrik. V prípade schválenia finančných prostriedkov z rozpočtu mesta dôjde v letných mesiacoch k vyznačeniu danej lokality novým dopravným značením. V projekte je riešená aj táto ulica. Mesto Žilina.
Kto? Odbor správy verejného priestranstva a životného prostredia, MsÚ Žilina

Mgr. Andrea Bialoňová, odbor komunikácie a vzťahov s verejnosťou, odbor stavebný, MsÚ Žilina
06. december 2021

Roman Šimo

Zmena organizácie dopravy na Bôriku bola už realizovaná a v týchto miestach nastali zmeny i v dopravnom značení. Neviem ale presne aká zmena nastala.
07. október 2022

Matúš 👍

Osadená len jedna značka STOP. Druhá nie a ani zrkadlo.
07. november 2023

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, dopravné zrkadlo bolo už v minulosti osadené, týmto sa zabezpečilo zlepšenie rozhľadových pomerov pri výjazde z ul. A. Žarnova. Mesto Žilina

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania