Hlinská-neupravený terén po výmene horúcovodov (Hliny)

Zodpovednosť za riešenie: Žilina

Vyriešený

Po jesennej rekonštrukcii parovodu zostali ostrovčeky a trávnaté plochy zničené od mechanizmov. Čakal som, že na jar vysadia trávu a dajú to do poriadku. Je koniec apríla.

25. apríl 2021

katarina horanska

Hlinská-neporiadok a odpadky-neporiadok vo verejnom priestranstve

dobrý deň, prosím o informáciu, kedy sa začne niečo robiť s "hlinenými" trávnikmi po prácach na parovode na ulici hlinskej, je to všeobecný problém na hlinách,keď prší, tak je všade blato, nie je tam tráva, nemá čo zadržiavať vodu, nehovorím o neporiadku, kameňoch po trávnikoch, jamy a taktiež aj to čo sme si pracne tu vybudovali - okrasné skalky, vysadený trávnik, hlavne niektorí aktívni občania, tak trávniky poničili stavebné stroje, ďakujem.
07. máj 2021

Peter

Hlinská-trávnatá plocha-vyschnutá

Po rekonstrukcii potrubia urobeny novy chodnik ale travnata plocha znicena, udlavena, znecistena, neviem ci je to vec dodavatela alebo mesta, idealne vysadit travu
Dalsi problem je, ze ludia si skracuju tadial cestu, cize dorobit chodnik, alebo tam nieco zasadit a zabranit tak ludom chodit cez travnik
07. máj 2021

Roman Šimo

Asi dať ohradník.
07. máj 2021

Martin

Niekde v tých miestach, ktoré sú na záberoch od Petra, sa má pokračovať ďalšou etapou smerom do centra, takže to bude pravdepodobne za krátku dobu opäť rozkopané. Čo sa týka zelene a chodníkov v opačnom smere, súhlasím, že sú v zlom stave.
Nevyriešil sa ani problém s parkovaním, konkrétne "skoseným" parkoviskom medzi 2. a 3. panelákom. Povinnosťou zhotoviteľa je síce vrátiť plochu do pôvodného stavu, no keby prišla patričná iniciatíva, mohlo sa to o ten meter rozšíriť. Je to aj v súlade so štúdiou sídliska Hliny 7. Časť áut tam teraz buď stojí kolesom na trávniku alebo pozdĺžne, čím sa uberá z parkovacej kapacity.
https://goo.gl/maps/VtnDCZcf9qcAeXUw7
10. máj 2021

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za podnet, ktorý sme poslali zodpovedným osobám na riešenie. Mesto Žilina.
Kto? Odbor správy verejného priestranstva a životného prostredia, MsÚ Žilina

Mgr. Andrea Bialoňová, odbor komunikácie a vzťahov s verejnosťou, MsÚ Žilina
30. apríl 2022

Roman Šimo

V miestach výkopov už narástla tráva. Či je však terén nerovný, som nezisťoval.
06. január 2023

Roman Šimo

Myslím si, že vyriešené časom. Aktuálne v súčasnosti ale aj podľa starších záberov. Foto z 06/2022.
07. január 2023

Milan B.

Super riešenie - veď to nejako časom zarastie! To je síce jasne, ale hádam je dobré to po oprave upraviť a vyrovnať. A nie nechať rozbité a spoľahnúť sa, že to časom zarastie. Typické "mámnaháku" riešenie.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania