Gaštanová-chodník-poškodená dlažba

Zodpovednosť za riešenie: Žilina

Uzavretý

Po modernizácii horúcovodu sa chodník príliš skoro deformuje. Pravdepodobne nekvalitou zhutnenia podložia. Odporúčam reklamáciu ak je dielo v záruke. Už súčasný stav môže spôsobiť ujmu na zdraví.

10. august 2021

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za podnet, ktorý sme poslali zodpovedným osobám na riešenie. Mesto Žilina.
Kto? Odbor správy verejného priestranstva a životného prostredia, MsÚ Žilina

Mgr. Andrea Bialoňová, odbor komunikácie a vzťahov s verejnosťou, MsÚ Žilina
18. apríl 2024

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za podnet. Podnet bol zaevidovaný do poradia a bude riešený v závislosti od voľných finančných prostriedkoch vyčlenených na tento účel v rozpočte mesta Žilina. V aktuálnom období neboli vyčlenené prostriedky na opravu chodníka. Podnet uzatvárame na portáli Odkaz pre starostu. Ak budete chcieť opätovne riešiť podnet, zadajte ho prostredníctvom webovej stránky mesta Žilina - ikona Podnet pre mesto. Mesto Žilina
18. apríl 2024

Vladimír

Milé Mesto, pri reklamácii nie sú potrebné vaše, naše finančné prostriedky. Platí ten, čo to zle spravil! Je potrebné to len reklamovať v záručnej dobe!
18. apríl 2024

Jozef F.

Dane viete zdvihnúť z 0,5€/m2 na 1,2€/m2 okamžite z roka na rok. Ale na odpoveď k tejto veci si necháte 3 roky. Mesto práve preukázalo zanedbanie povinností s efektívnym hospodárením majetku. Podnet som vám poslal ihneď po realizácii a využitie reklamačnej doby bolo vo vašich rukách. Veľmi zlá vizitka funkčnosti procesov Mesta. V ďalšej dekáde opravíme z daní od občanov. Ďakujem pekne.
18. apríl 2024

Martin

Toto nie je ani zďaleka prvý podnet, ktorý bol občanmi nahlásený včas, no bez deklarovania čo i len snahy o reklamáciu. Zrejme by sa mal na takéto konanie pozrieť kontrolór mesta alebo nejaké iné orgány (ktoré?).
24. apríl 2024

Jozef F.

Nevyriešené v záruke za 0€. Zdvihneme dane a opravíme za pár tisíc € o 10, 20 rokov. Ďakujem pekne, Mesto.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania