Bratislavská-zvislá značka-poškodená

Zodpovednosť za riešenie: Žilina

Uzavretý

22. september 2021

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za podnet, ktorý sme zaevidovali do poradia. Oprava dopravného značenia bude realizovaná v závislosti na finančných prostriedkoch samosprávy vyčlenených na tento účel, ako aj závažnosti poškodenia a poradia, v akom bol podnet nahlásený. Aktuálne evidujeme veľké množstvo podnetov týkajúcich sa dopravného značenia a rozpočet na jeho opravu, obnovu či výmenu je obmedzený. Mesto Žilina.
Kto? Odbor správy verejného priestranstva a životného prostredia, MsÚ Žilina

Mgr. Andrea Bialoňová, odbor komunikácie a vzťahov s verejnosťou, MsÚ Žilina
29. september 2021

Miroslav Gabriš

V tejto križovatke by bolo dobré osadiť zrkadlá, lebo prechádzať cez túto križovatku po Bratislavskej sa dá prirovnať ruskej rulete. Z jednej strany bránia výhľadu do križovatky autá parkujúce na chodníku a z druhej strany autá parkujúce na ceste, prípadne kontajnery na odpad.
22. apríl 2024

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za podnet. Oprava dopravného značenia je závislá na voľných finančných prostriedkoch vyčlenených na tento účel v rozpočte mesta Žilina. Podnet je zaevidovaný do zoznamu oprav a bude realizovaný, keď budú vyčlenené financie. V aktuálnom období neboli vyčlenené prostriedky na opravu dopravného značenia. Podnet uzatvárame na portáli Odkaz pre starostu. Ak budete chcieť opätovne riešiť podnet, zadajte ho prostredníctvom webovej stránky mesta Žilina - ikona Podnet pre mesto. Mesto Žilina

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania