Korzo-vandalizmus-rušenie nočného pokoja

Zodpovednosť za riešenie: Žilina

Uzavretý
meno
Dávid 18. júna 2022

Prosím o skrátenie prevádzkových hodín večierky na ulici Korzo 8, Hájik z dôvodu, že miestni obyvatelia si urobili z tohto miesta krčmu, kde vysedávajú každý večer do záverečných hodín, niekedy aj dlhšie. Nedá sa tu slušne žiť, používajú vulgarizmy, rozprávajú hlasno, kričia, stále sú tam tí istí. život je tu kvôli ním nepríjemný. Prosím o skrátenie prevádzkových hodín tejto večierky maximálne do 19.00 hod. , aby sa tu dalo normálne žiť. Znehodnocujú život všetkým obyvateľom naokolo. To nie je možné, aby si z večierky niekto urobil krčmu, každý deň ich človek počúva, nedá sa otvoriť ani okno na byte....ak toto nezaberie budem sa sťažovať vyššie ...toto musí skončiť...inak ako skrátením prevádzkových hodín večierky to nevidím!

07. júl 2022

Odkazprestarostu.sk

Dobrý deň,
podnet sme opäť preposlali samospráve.

S pozdravom
administrátor Odkazu pre starostu pre Žilinu
08. júl 2022

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za podnet, ktorý sme poslali zodpovedným osobám na riešenie. Mesto Žilina.
Kto? Mestská polícia Žilina

Mgr. Andrea Bialoňová, odbor komunikácie a vzťahov s verejnosťou, MsÚ Žilina
08. júl 2022

David

Dobrý deň, mestská polícia toto nikdy nevyrieši, keďže samotní policajti veselo diskutujú s predavačkami z večierky , aj konkrétne s opitými účastníkmi. Nechodia sa tam vôbec pozrieť v kritických časoch napríklad o 19-tej, 20-tej, 21-vej hodine, kde by videli , aké množstvo ľudí tam vysedáva. Navrhujem opäť skrátiť otváracie hodiny pre túto večierku, inú možnosť tam nevidím, ničíte týmto ľudom život... stále sú tam tí istí, nedá sa na to dívať a už vôbec to počúvať !!!!
13. júl 2022

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, hliadky mestskej polície zabezpečenia zvýšenú kontrolnú činnosť v danej lokalite v rámci uvedených hodín. V prípade zistených priestupkov budú postupovať v zmysle platnej legislatívy. Mesto Žilina.
Kto? Mestská polícia Žilina

Mgr. Andrea Bialoňová, odbor komunikácie a vzťahov s verejnosťou, MsÚ Žilina

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania

Sledovať riešenie podnetu
Chcete byť informovaní o ďalšom vývoji podnetu? a sledujte jeho riešenie.