Univerzitná-Mestský mobiliár-iné

Zodpovednosť za riešenie: Žilina

Uzavretý

Zas sa mestu "podarila" skvela vec: s paradnou publicitou mesto "odovzdalo" do prevadzky drahy sportovy areal so Zil.univerzitou ale prax je ina,zacali prazdniny a mladez nemoze areal vyuzivat,je tam ZAKAZ vstupu.Pekne drahe zilinske KOCURKOVO.Bude niekto niest aj nasledky ?

20. júl 2022

Martin

Aspoň nehádžte vinu na niekoho kto za to nemôže. Vlastníkom a prevádzkovateľom je ŽU. Ide čisto o maslo pôvodného rektora, ktorý to otváral ako svoj pomník.
20. júl 2022

Roman Šimo

Zachytil som informáciu, že z dôvodu dokončovacích prác je sprístupnenie areálu naplánované v priebehu augusta. Je určite ťažké na otvorenie pozvať všetkých dôležitých hostí, tak predpokladám, že práve preto ceremoniál bol pred prázdninami. Kde som videl oznam o zákaze vstupu, tak tam už nie je. Na iných miestach zatiaľ neviem.
20. júl 2022

Jozefína

Ja som zas zachytila,ze mesto ma 50 % podiel na tom,ze v lete,cez prazdniny sa pozerame na dokoncene dielo len cez plot...
20. júl 2022

Martin

Takže si myslíte, že mesto na čele s primátorom nejaké 4 mesiace pred voľbami otvorilo štadión s tým, že vedelo, že nie je dokončený a bude ešte 2 mesiace zavretý,miesto toho aby počkali do dostavby..ktorá bude aj tak ešte pred voľbami Alebo to všetko presadil rektor ZU, že sa to musí otvoriť silou mocou. A tak sa areál otvára nedokončený 4 dni pred odchodom rektora z funkcie.
20. júl 2022

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za podnet. Vzniknutá situácia nás mrzí, avšak vzhľadom na rozsah dokončovacích prác spojených so spustením prevádzky atletického štadióna UNIZA, ako aj s ohľadom na bezpečnosť športovcov v rámci celého areálu, bude skúšobná prevádzka štadióna spustená v druhej polovici augusta. Informácie o presnom termíne, ako aj o podmienkach skúšobnej prevádzky nájdete na: https://atletickystadion.uniza.sk/. Mesto Žilina.
Kto? Mesto Žilina

Mgr. Andrea Bialoňová, odbor komunikácie a vzťahov s verejnosťou, MsÚ Žilina

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania