Hečkova-cyklotrasa-chýbajúca

Zodpovednosť za riešenie: Žilina

Neriešený
meno
Vlastimil Kováč 19. októbra 2023

Nakoľko sa na cyklotrase nesmie parkovať, po zákaze parkovania na chodníkoch sa autá presunuli na cyklotrasu, ktorú blokujú a vytlacaju asfalt hlavne v lete. Cyklotrasa z mesta na Solinky je v tomto úseku neprejazdná.

19. október 2023

Martin

Je tam v podstate len cyklokoridor. Skôr je problém ten, že vozidlá nedodržujú predpísanú šírku na prejazd 3+3 metre. Pritom v okolitých uliciach sú voľné parkovacie miesta. Snáď im nevadí, že by museli ísť od nich štyri minúty pešo?!
19. október 2023

Roman Šimo

To je to, že stále nie sú majitelia rodinných domov "nútení" budovať si parkovacie miesta na svojich pozemkoch. Samozrejme, nie všade sú na to priestorové možnosti. Toto je však nutné riešenie pre budúcnosť.
24. október 2023

Miroslav Gabriš

Chodím tadiaľ skoro denne a často tam vznikajú nebezpečné situácie, lebo je problém aby tadiaľ prešiel bezpečne bicykel a auto súčasne, keď je tam zaparkované auto. A k tomu jamy na ceste po kolesách odstavených áut. Touto trasou mesto cyklistom moc nepomohlo.
03. november 2023

Odkazprestarostu.sk

Dobrý deň,
podnet sme opäť preposlali samospráve.

S pozdravom
administrátor Odkazu pre starostu pre Žilinu
25. marec 2024

Martin

Pochopím, keď takto stoja autá niekde v odľahlej ulici, okrajovej mestskej časti alebo na konci jednosmerky. Ale na takejto frekventovanej komunikácii?

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania