B. S. Timravy-vodorovná značka-zle viditeľná

Zodpovednosť za riešenie: Žilina

V riešení

Prosím o vyjadrenie sa k vodorovnému označeniu parkovacích miest na ulici B.S.Timravy 1-6, ktoré je nevyhovujúce. Z dôvodu zlého resp. takmer žiadneho značenia dochádza k zbytočným problémom medzi občanmi. Niektorí zaberajú viac parkovacích miest len z dôvodu riadneho neoznačenia. BD na Timravy 1-6 má 192 bytov. Parkovacích miest je oveľa menej. Preto je dôležité aby boli miesta správne označené. A kapacita parkoviska tým bola využitá na maximum. Ak je nutné zabezpečiť súčinnosť s domovníkmi, stačí ma kontaktovať, a zabezpečíme vyprázdnenie parkoviska do max.možnej miery. Ďakujeme

20. február 2024

Martin

V minulosti sa viackrát stalo, že z rôznych príčin došlo vyznačením naopak k zníženiu počtu miest. Je to aj o komunikácii s občanmi, ktorá často chýba.
Jedna vec je maximalizácia využitia dostupných plôch a druhá, že v minulosti obyvatelia postupne odmietli dva parkovacie domy (jeden síce o kúsok ďalej na Vansovej), ktoré mohli byť pod zemou. Snažím sa veriť tomu, že na úrovni mohlo po zapracovaní pripomienok vzniknúť dostatok plnohodnotnej zelene. Snáď ani obavy z vysokého dopravného zaťaženia by sa nemuseli naplniť, veď to by tie autá museli tam stále vchádzať a vychádzať. To som už ale odbočil od témy.
21. február 2024

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za podnet. Bol priradený zodpovedným osobám na preverenie. Mesto Žilina
Kto? Odbor správy verejného priestranstva a životného prostredia
21. február 2024

Darina

Väčšina obyvateľov nemá záujem platiť súkromnikom za parkovanie, v určenom čase kedy dovolí súkromník. PD na Vansovej má byť mestský a to je niečo iné. Ten je v štádiu riešenia a nie je zamietnutý, (podľa mojich informácií).

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania