Mateja Bela-chodník-chýbajúci

Zodpovednosť za riešenie: Žilina

Vyriešený
meno
Julia 26. februára 2019

Dobry den, planuje sa v skorej buducnosti dobudovanie verejneho chodnika, ktory by bol pokracovanim uz existujuceho chodnika na Horeckej ceste smerom z a na hajik? Dakujem

13. marec 2019

Odpoveď samosprávy

Podnet sme poslali zodpovedným osobám na riešenie.
Kto? Odbor dopravy MsÚ

Martina Žureková, Odbor tlačový a zahraničných vecí, MsÚ Žilina
26. marec 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za podnet. Predmetné pozemky patria spoločnosti PTM-BYTY, s.r.o.. Keďže pozemky nie sú vo vlastníctve mesta, v súčasnosti neuvažujeme o vybudovaní chodníka v tejto lokalite. Postup v takýchto prípadoch je závislý na investičnom pláne mesta a najmä na majetkovo-právnom vysporiadaní, ktoré je vždy náročné. Podnet evidujeme do budúcnosti. Mesto Žilina.

Kto? Odbor dopravy MsÚ

Martina Žureková, Odbor tlačový a zahraničných vecí, MsÚ Žilina
26. marec 2019

Odkaz pre starostu

Dobrý deň,

podnet bol v databáze zaevidovaný ako otázka, vzhľadom na poskytnutie odpovede ho označujeme ako vyriešený.

S pozdravom

Martin Kollárik
Odkaz pre starostu
21. máj 2019

Roman Šimo

Ja osobne si myslím, že podnet, by mal byť označený skôr ako uzavretý alebo mal zostať v riešení z dôvodu toho, že chodník tam nevznikol, ale v budúcnosti sa možno dobuduje. Ak sa tak medzitým samozrejme nestalo. Podľa foto, totiž priestor na realizáciu, je akoby pripravený.
30. máj 2019

Jozef

Priestor je pripravený, ale ten chodník tam chýba už rok,,, nehovoriac o tom, že smerom do Závodia ten chodník chýba už niekoľko rokov a ľudia keď zaprší chodia po blate. Sa divím, že developerovi to nie je blbé... Postaviť bytovky a chodník nikde. Pritom by tam v podstate stačilo už iba dorobiť podsyp a položiť dlažbu.
24. jún 2019

Ján Vrábel

Mám otázku na mesto, že dokedy sa budeme predierat burinou a nedokončeným zablatenym chodníkom plného prekážok a nebezpečenstva OBYVATEĽOV PLATIACICH VYSOKÉ DANE MESTU ZILINA???
22. júl 2019

Jozef

Ján Vrabel,,, tak aspoň to pokosili keď už chodník nie sú schopní spraviť.
25. október 2019

Katarina

Mateja Bela-chodník-chýbajúci

Touto cestou žiadam o urgentné vyriešenie chýbajúceho nedokončeného chodníka popri frekventovanej hlavnej ceste vedúcej popri Slnečných terasách. Už v máji tohto roku som kontaktovala v danej veci p. Plešingera. Je neakceptovateľné, aby na takomto úseku chýbal chodník, veď je to jedna z 2 ciest ako sa možno dostať peši na Hájik. Ako je možné, že sa povolilo vystavať Slnečné terasy a pozamykať si svoje "brány" a odstaviť tak prístup touto stranou celému sídlisku? Alebo snáď čakáte, že pôjdem s kočárom po hlavnej a frekventovanej ceste, pretože sa na Hájiku zas a raz nedomysleli veci dokonca?
Žiadam o okamžité vyriešenie. Ak nie ste schopní dokončiť chodník, žiadam iné náhradné riešenie, napr. sprístupnenie uzamknutého objektu. Veď je to základná potreba pre bývanie na odrezanom sídlisku!
25. október 2019

Jozef

Asi mesto čaká kým na tej ceste niekoho nezabije nejaký šialenec. Lebo úprimne niektorí tadiaľ jazdia ako idioti. A ľudia fakt musia chodiť po ceste.
26. október 2019

Michal

podnet je vyriešený?
26. október 2019

Jozef

Podnet je vyriešený lebo bol napísaný ako otázka a tá bola zodpovedana. :)
26. október 2019

Roman Šimo

Podnet bol zluceny s podnetom z 25.10., kde Katarína žiada problém riešiť. Možno administrátor, by mohol prehodiť do druhého podobného podnetu, čo na Odkaze myslím bol, alebo zverejniť zvlášť.
26. október 2019

Roman Šimo

...V konečnom dôsledku, problém ľudí stále trápi. Na Hájik, akoby bol prístup pre peších iba cez schody zo Závodia. Celé zlé už na začiatku, keď sa sídlisko budovalo. Aj investori nových bytoviek sa akosi k riešeniam nemajú. Bývať tam, je akoby za trest. Čo má človek z miestami krásneho vzhľadu, keď infraštruktúra uviazla na mŕtvom bode.
https://www.odkazprestarostu.sk/zilina/podnety/65289/mateja-bela-chodnik-chybajuci
03. august 2023

Tomáš

Chýba chodník - dlhodobý problém, vysoká tráva - nebezpečenstvo zrazenia autom

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania