Poštová-priechod pre chodcov-zle viditeľný

Zodpovednosť za riešenie: Žilina

Vyriešený
meno
Samuel Haas 01. marca 2019

Na danom mieste sa nachádzajú dva prechody pre chodcov z čoho vzniká chaos a ľudia chodia po oboch treba vyznačiť jeden, ktorý bude platný vzhľadom na nové chodníky a značenie, ktoré pribudlo.

01. marec 2019

Jozef

Vodorovné dopravné značenie značenie asi robili PAŤO a MAŤO...
01. marec 2019

Roman Šimo

Tento chaos nastal pravdepodobne po konečných úpravách rekonštrukcie budovy. Pozemné úpravy nie sú asi ešte uzavreté. Čo je mimo pozemku stavby, nie je v záujme momentálneho riešenia. Treba hádam ešte chvíľu vydržať a kompetentní to dajú včas na pravú mieru.
01. marec 2019

Adrián Bukovec

Poprosím kompetentných aby dohliadli na to, aby priechod pre chodcov mal aj bezbariérový prechod na chodník na oboch stranách priechodu, tak ako to bolo doteraz. Na strane od sídliska tomu tak nie je. Ďakujem
04. marec 2019

Jozef

Zrušený prechod resp. Iné vodorovné dopravné značenie sa počas zmeny premaľováva čiernou, resp.kompletne prekrýva novým dopravným značením... už sa niekto zaoberá aj únikom financií v takýchto oblastiach? Sú to síce položky jednorázovo nezaujímavé čo sa týka DANÍ atď, avšak v množstve v rámci SR ide o 10tisice až...
06. marec 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za podnet. Doznačenie trvalého dopravného značenia na Obchodnej ulici (pri budove spoločnosti Telecom) je v štádiu výstavby. Stavebník po ukončení stavby zrealizuje dopravné značenie v zmysle projektovej dokumentácie. Mesto Žilina.
Kto? Odbor dopravy, MsÚ Žilina

Andrea Bialoňová, Odbor tlačový a zahraničných vecí, MsÚ Žilina
06. marec 2019

Wenddo

Aké “doznačenie” ? To je čo ? Buď je tam trvalé dopravné značenie alebo dočasné dopravné značenie. Teraz sú tam dva prechody pre chodcov !!! Zhotoviteľ by mal okamžite uviesť dopravne značenie do stavu ktorý je schválený ODI !!! A nezabudnite dohlianúť na bezbariérové napojenie prechodu na chodníky.
07. máj 2019

Roman

Aktuálny stav. Priechod nie je po celej šírke. Buď sa plánuje cyklotrasa, alebo sa len namaľovali pásy tam, kde predtým boli.
07. jún 2019

Roman

Aktuálny pohľad z druhej strany.
Nový priechod pre chodcov je výraznejší a nemal by tak už mýliť. Okrem toho, chodníky sú na pohodlné prechádzanie ľudí na druhú stranu myslím si dostatočné. Neviem ako oznamovateľ podnetu, ale dá sa to považovať za vyriešené.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania

Sledovať riešenie podnetu
Chcete byť informovaní o ďalšom vývoji podnetu? a sledujte jeho riešenie.