Pittsburgská-chodník-chýbajúci

Zodpovednosť za riešenie: Žilina

Uzavretý
meno
Pavel 01. marca 2019

Odporúčal by som vybudovanie prístupového chodníka k Workout-ovému ihrisku o dĺžke približne 2 metrov. V prípade daždivého počasia sa teraz veľmi rýchlo plocha ihriska a inštalovaných zariadení znečistí blatom.

02. marec 2019

Jozef

Ale veď to je WORKOUT-ové ihrisko - telocvičňa, takže preskočiť trávnik by nemal byť problém 😁
03. marec 2019

Martin

Podobný problém je aj v parku na Bôriku. Chodníky k viacerým prvkom ihriska (aj detského) nie sú dostatočné alebo sú neprístupné s detským kočíkom.
13. marec 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za podnet. Zaslali sme ho zodpovedným osobám na riešenie. Mesto Žilina
Kto? Odbor dopravy, MsÚ Žilina

Andrea Bialoňová, Odbor tlačový a zahraničných vecí, MsÚ Žilina
18. marec 2019

Michaela Kupcakova

Tulská-detské ihrisko-chýbajúce

Minuly rok bol vybudovany priestor pre work out ihrisko, ale zabudol sa k nemu urobit pristupovy chodnik. Ak sa v sucasnosti chce niekto dostat na ihrisko, musi sa prebrodit cez blato a kaluze. A taktiez tam chybaju lavicky. Momentalne sa tam nachadza az 1 kus, co je velmi malo.
25. marec 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, preverili sme stav pri uvedenom ihrisku. Terénne úpravy boli vykonané na konci minulého roka, avšak s tým, že definitívna úprava aj s výsevom trávneho semena bude vykonaná na jar tohto roka. Predpokladáme tieto úpravy v mesiaci apríl. V súčasnosti neuvažujeme s vybudovaním prístupového chodníka a zaberaním zelene. Veríme, že po vykonaní finálnych úprav bude na okolie celkom iný pohľad.
Kto? Odbor dopravy MsÚ, Investičný odbor MsÚ
Kedy? apríl 2019

Martina Žureková, Odbor tlačový a zahraničných vecí, MsÚ Žilina
06. september 2019

Matúš 👍

Vedel by niekto overiť stav po 5 mesiacoch? Podnet sa môže zrejme aj uzavrieť, nakoľko sa mesto vyjadrilo, že chodník nebude budovať.
07. september 2019

Pavel

Osobne ma riešenie samosprávy neuspokojuje. Ale kedze sa chodnik budovat neplanuje, tak si myslim, ze sa tento podnet moze uzavriet. S pozdravom, Pavel.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania