Janka Kráľa-osvetlenie-nefunkčné

Zodpovednosť za riešenie: Žilina

Vyriešený

Už niekoľko mesiacov ak nie viac ako rok nefunguje osvetlenie 2/3 ulice Janka Kráľa, od bývalého Krajského úradu smerom na Hlbokú cestu.

14. marec 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za podnet. Kontaktovali sme správcu verejného osvetlenia a bola doplnená 1 výbojka. Výpadok rozvádzača verejného osvetlenia bol spôsobený pri vetre a v súčasnosti je to v poriadku. Mesto Žilina.
Kto? Odbor dopravy MsÚ

Martina Žureková, Odbor tlačový a zahraničných vecí, MsÚ Žilina
16. marec 2019

Rado

Z dvoch nesvietiacich svetiel ste ale opravili iba jedno......
17. marec 2019

Martin

Myslím si, že nahlasovať poruchy verejného osvetlenia je najlepšie priamo cez oficiálny formulár, ktorý funguje už minimálne desať rokov: https://www.slm.lighting/hsvo/p.index.jsp
Dá sa tam priamo vyznačiť konkrétne svietidlo na mape. Mám skúsenosť, že vždy, keď som tam nahlasoval poruchu, tak bola odstránená už v najbližší pracovný deň. Akýkoľvek medzičlánok (či už portál, médiá alebo poslanci) predlžuje čas vyriešenia problému s verejným osvetlením aj o niekoľko dní.
18. marec 2019

Rado

Re: Martin. Tak ďakujem za link, kde to môžem nahlásiť. Mimochodom, aj keď to šlo cez túto aplikáciu, išlo to rýchlo. K tomu nemám výhradu, iba k tomu, že z dvoch nesvietiacich osvetlení opravili len jednu.
19. marec 2019

Rado

Super už svietia obe, vdaka

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania