Tulská-chodník-znečistený

Zodpovednosť za riešenie: Žilina

Vyriešený

chcem sa spytat kedy sa uz konecne zacne s cistenim chodnikov od kamienkov zo zimy!!!!!!!!!

dakujem

21. marec 2019

František

To iste je aj cela Slovanska cesta a okolie.
21. marec 2019

Jozef

Keby to pozametali a na jeseň kúpili iba postupovú soľ, znova to premiešali a využili na ďalší posyp počas budúcej zimnej sezóny ušetrili by cca 30% nákladov, ale to by nezarobil predajca kamienkov a museli by kúpiť domiešavač ... Logika bolí hlavne tých vo vedení mestských spoločností, ale hrdo sa bijú do hrude ako práve ONI ŠETRIA!!!
21. marec 2019

Jozef

Keby to pozametali a na jeseň kúpili iba posypovú soľ, znova to premiešali a využili na ďalší posyp počas budúcej zimnej sezóny ušetrili by cca 30% nákladov, ale to by nezarobil predajca kamienkov a museli by kúpiť domiešavač ... Logika bolí hlavne tých vo vedení mestských spoločností, ale hrdo sa bijú do hrude ako práve ONI ŠETRIA!!!
25. marec 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujem za podnet. S odstraňovaním posypu po zimnej údržbe sme už začali (o tri týždne skôr ako minulý rok na základe priaznivého počasia) a postupne celé mesto čistíme. Čistenie na Vlčincoch je v zmysle harmonogramu naplánované v 14. týždni. Mesto Žilina.

Kto? Odbor životného prostredia MsÚ Žilina

Martina Žureková, Odbor tlačový a zahraničných vecí, MsÚ Žilina
24. apríl 2019

Roman

Aktuálne foto. Lokalita bola pravdepodobne už pred časom vyčistená.
20. august 2021

Radoslav

Na Vlcinncoch odstraňujú momentálne asfalt zo zničených chodníkov ,,,aj všetky vchody na Tulskej sú zničené ide sa to už konečne robiť aj tu?

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania