Karpatská-neporiadok a odpadky-neporiadok vo verejnom priestranstve

Zodpovednosť za riešenie: Žilina

Vyriešený
meno
Roman Šimo 21. marca 2019

V lokalite oproti Domovu sociálnych služieb, je v oblasti kontajnerov na odpad neporiadok. Naopak iné stojisko o kúsok ďalej (bližšie k ul. Gerlachovská), je dôkladne vyčistené. Tento priestor naozaj nevyzerá ukážkovo. Veľké množstvo kontajnerov, ktoré nemajú dostatok miesta. Okrem toho, zaberajú parkovacie miesta. Bola by vhodná dôstojná plocha pre smetné nádoby s ľahším prístupom pre obyvateľov.

22. marec 2019

Matej

Takto to vyzerá takmer pri všetkých kontajneroch ja vidím z okna na Fatranskej 2 takéto skladiská a to ani nemusím ísť von... Na zberný dvor je možné vyniesť 500kg odpadu za rok zadarmo ak máte trvalý pobyt v Žiline . Ľudia myslite na to keď robíte tieto skládky.
26. marec 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za podnet, ktorý sme poslali zodpovedným osobám na riešenie.
Kto? Odbor životného prostredia MsÚ Žilina

Martina Žureková, Odbor tlačový a zahraničných vecí, MsÚ Žilina
02. apríl 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, uvedené stojisko bolo kompletne vyčistené 28.3.2019.
Kto? Odbor životného prostredia MsÚ Žilina

Martina Žureková, Odbor tlačový a zahraničných vecí, MsÚ Žilinaz
02. apríl 2019

Roman Šimo

Ďakujem za vybavenie hlavnej časti podnetu, no druhá časť zodpovedaná nebola. V tomto prípade je mi aj jasné, že mesto v podstate ešte nemá úplne zanalyzované stojiská na odpad a ich okolie, s prihliadnutím na možnosti, ako sú napríklad polozapustené kontajnery, prípadne novovybudované miesta na odstavenie smetných nádob.
05. marec 2020

Roman

Aktuálny stav.
Stojisko na odpadové kontajnery je opäť v nie dobrom stave. Smetné nádoby sú rozmiestnené voľne, kde sa dá. Celé to tam vyzerá nepekne, či už majú podieľ na tom obyvatelia tam bývajúci, "cudzí" alebo priamo "hľadači pokladov".
05. marec 2020

Roman Šimo

Tým, že sú kontajnery založené jeden za druhým, nemajú možnosť ľudia vyhadzovať odpad pohodlne. Starší a slabší ani nehovorím. Nie je to ešte raz tvrdím dobre tam riešené.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania