Košická-neporiadok vo verejnom priestranstve

Zodpovednosť za riešenie: Iný subjekt

Vyriešený

Totálne znečistený priestor zastávok na Šibeniciach. Priestor kontaminovaných od ľudských exkrementov. Treba zabezpečiť tento priestor a vyzvať SSC aby si upravila svoje odpočívadla. Toto je len zastávka mesta Žilina.

26. marec 2019

Jozef

Kamionisti... Choďte sa pozrieť do Poľska ako je tam čisto... Tam si nedovolí vyhodiť tašku s odpadkami z kamióna...
26. marec 2019

Odpoveď samosprávy

Samospráva uviedla, že zodpovedným subjektom je: Slovenská správa ciest.
26. marec 2019

Odkaz pre starostu

Dobrý deň,

podnet bol preposlaný Slovenskej správe ciest.

S pozdravom

Martin Kollárik
Odkaz pre starostu
10. apríl 2019

Jan Rzeszoto

SSC na môj podnet zareagovala a dala objednávku ŽSK na vykonanie čistenia v úseku Žilina - Martin. Urobil som zopár záberov. Prikladam aj emailovú odpoveď. Vážený pán Mgr. Ján Rzeszoto, vlastníkom cesty prvej triedy č. 1/18 je Slovenská republika. Správu danej pozemnej komunikácie pre vlastníka vykonáva Slovenská správa ciest, ktorá si prostredníctvom Správy ciest Žilinského samosprávneho kraja objednáva čistenie okolia ciest prvej triedy na území Žilinského samosprávneho kraja. Na základe uvedenej skutočnosti a zaslanej objednávky Správa ciest ŽSK, závod Horné Považie realizovala mimoriadne čistenie okolia cesty č. I/18 v úseku Žilina – Martin od 27.03.2019 do 29.03.2019 v rozsahu stanovenom správcom cesty SSC IVSC Žilina. V rámci uvedených dní boli vyzbierané a odvezené 2 tony odpadu z predmetného úseku cesty I. triedy. Samotné čistenie mohlo byť uskutočnené až po odstránení mimoriadnych havarijných stavov spôsobených zimným obdobím a nepriaznivými poveternostnými vplyvmi na cestnej infraštruktúre v Žilinskom samosprávnom kraji – kapacitné dôvody. V prílohe Vám zasielame fotodokumentáciu vyčisteného priestoru okolia cesty prvej triedy č. 1/18. Súčasne sa Vám chceme poďakovať za Váš podnet a záujem o čistotu okolia pozemných komunikácií nachádzajúcich sa v Žilinskom samosprávnom kraji.
10. apríl 2019

Jan Rzeszoto

SSC na môj podnet zareagovala a dala objednávku ŽSK na vykonanie čistenia v úseku Žilina - Martin. Urobil som zopár záberov. Prikladam aj emailovú odpoveď. Vážený pán Mgr. Ján Rzeszoto, vlastníkom cesty prvej triedy č. 1/18 je Slovenská republika. Správu danej pozemnej komunikácie pre vlastníka vykonáva Slovenská správa ciest, ktorá si prostredníctvom Správy ciest Žilinského samosprávneho kraja objednáva čistenie okolia ciest prvej triedy na území Žilinského samosprávneho kraja. Na základe uvedenej skutočnosti a zaslanej objednávky Správa ciest ŽSK, závod Horné Považie realizovala mimoriadne čistenie okolia cesty č. I/18 v úseku Žilina – Martin od 27.03.2019 do 29.03.2019 v rozsahu stanovenom správcom cesty SSC IVSC Žilina. V rámci uvedených dní boli vyzbierané a odvezené 2 tony odpadu z predmetného úseku cesty I. triedy. Samotné čistenie mohlo byť uskutočnené až po odstránení mimoriadnych havarijných stavov spôsobených zimným obdobím a nepriaznivými poveternostnými vplyvmi na cestnej infraštruktúre v Žilinskom samosprávnom kraji – kapacitné dôvody. V prílohe Vám zasielame fotodokumentáciu vyčisteného priestoru okolia cesty prvej triedy č. 1/18. Ešte foto. Súčasne sa Vám chceme poďakovať za Váš podnet a záujem o čistotu okolia pozemných komunikácií nachádzajúcich sa v Žilinskom samosprávnom kraji.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania