Za plavárňou-vertikálna značka-poškodená

Zodpovednosť za riešenie: Iný subjekt

Vyriešený
meno
Roman Šimo 31. marca 2019

V blízkosti chodníka pri novostavbách spadnutá dopravná značka. Ak nie je potrebná, bolo by asi dobré ju odstrániť. Nie som si však istý, či sa už jedná o súkromný pozemok.

01. apríl 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za podnet. Dané dopravné značenie nie je vo vlastníctve Mesta Žilina, ale súkromnej spoločnosti, ktorej prináleží bytový komplex. Mesto Žilina.


Kto? Odbor dopravy MsÚ

Martina Žureková, Odbor tlačový a zahraničných vecí, MsÚ Žilinaz
01. apríl 2019

Roman Šimo

Ďakujem za upresnenie. Je teda možné, že objekt spadá pod spoločnosť MPM SPRÁVCOVSKÁ SPOLOČNOSŤ, s.r.o. Žilina. Aspoň, tak sa to zdá podľa katastra. Značka možno stratila už svoju funkciu, ale prostredie momentálne neskrášľuje.
02. apríl 2019

Odkaz pre starostu

Dobrý deň,

podnet sme preposlali spoločnosti MPM Správcovská spoločnosť s prosbou o vyjadrenie.

S pozdravom

Martin Kollárik
Odkaz pre starostu
06. apríl 2019

Roman

Dopravná značka z podnetu momentálne putuje z miesta na miesto. Pravdepodobne, aby sa niekto zbavil nejakej zodpovednosti, preniesol ju na iný, pravdepodobne niekomu inému patriaci pozemok. Môže patriť ale aj nemusí, buď firme Industra, Mojš, alebo T a M trans spedition, Šarovce ...Neviem, či sa dá zistiť vlastník a hlavne miesto, kde bol stĺpik so značkou odlomený. Chce to asi viac času a pátrať. Nedávno sa zrezávali pozostatky stĺpikov na priľahlom chodníku, no tie tam boli, ak si dobre pamätám už niekoľko rokov. Asi to treba preniesť na mestský pozemok a problém sa možno aj rýchlo vyrieši.
16. apríl 2019

Roman

Vyzerá to tak, že značka si už našla na náprotivnej strane svoje pôvodné miesto, ďakujem. Foto miesta, kde je teraz z minulosti nemám, ale pravdepodobne tam naozaj v čase nahlásenia podnetu chýbala.
12. november 2019

Roman

Stĺpik so značkou je momentálne vyhnutý.
24. január 2020

Roman

Stĺpik so značkou stále vykazuje prvky nestability. V poslednej dobe sa z času na čas objavujú opravené značky s opakovaným nahnutím.
21. apríl 2021

Roman Šimo

Značka niekde zmizla.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania