Tulská-stĺpik-chýbajúci

Zodpovednosť za riešenie: Žilina

Uzavretý

Na zahone vedla vchodu domu Tulska 1684\6 chodia auta.Kolaje su do poloviny dlzky a ctvrtiny sirky.Staci pevne zabudovat 2-3 stlpiky.

04. apríl 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za podnet. V súčasnosti nebudeme osádzať na uvedenom mieste stĺpiky. Na sídliskách je množstvo plôch, kde nedisciplinovaní vodiči vyjazdia koľaje, nie je však možné v každom úseku osádzať stĺpiky alebo zábrany. Keďže ide o malú plochu pred panelovým domom, odporúčame riešenie dekoračným kameňom, prípadne výsadbou okrasných rastlín. Mesto Žilina.
Kto? Odbor dopravy MsÚ

Martina Žureková, Odbor tlačový a zahraničných vecí, MsÚ Žilina
04. apríl 2019

Jan Bek

Vámi navrhované riešenie situaciu nerieší,ale vytvárá ,aby aj naďalej
vodiči chodili po záhone. V uvedenom priestore boli uložené 4 ks ťažkých obrubníkov,ale vodiči ich vždy odhodili a ničili udržiavaný kvetinový záhon.Bolo by vhodné osobne na mieste zhodnotiť stav.
05. apríl 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, rozumieme problému, ale stanovisko je rovnaké, že v tomto malom úseku nebudeme osádzať stĺpiky. Pre objasnenie kontaktujte priamo odbor dopravy na tel. č. 041/7063 117.

Martina Žureková, Odbor tlačový a zahraničných vecí, MsÚ Žilina
03. marec 2020

Peter Zemun

Stačilo by, keďže sa tam veselo jazdí po chodníku, z jednej aj druhej strany osadiť značku zákaz vjazdu a problém by bol vyriešený, keďže sa tam aj parkuje na chodníku!

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania