Mateja Bela-chodník-poškodená dlažba

Zodpovednosť za riešenie: Žilina

Vyriešený

11. apríl 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, Podnet bol poslaný zodpovedným pracovníkom.
Kto? Odbor dopravy MsÚ

Martina Žureková, Odbor tlačový a zahraničných vecí, MsÚ Žilina
14. máj 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň. Podnet sme zaevidovali do poradia a bude riešený postupne v závislosti na finančných a kapacitných možnostiach spoločnosti, ktorá pre mesto Žilina vykonáva opravy a údržbu komunikácií. Mesto Žilina.


Martina Žureková, Odbor tlačový a zahraničných vecí, MsÚ Žilina
20. máj 2019

Martina Rogozinská

Predpokladám, že kapacitné a finančné možnosti dovolia tomuto mestu, aby aspoň urobilo prachobycajne označenie toho miesta. Diera je hlboká cca 40 cm. Som zvedavá co potom, keď si tam niekto väzy vylame. Pri tom verejnom osvetlení co teraz máme super najmodernejšie, je všade tma jak v hrobe, čiže je len otázkou času, kto si tam ako prvý nabije ciferník.
28. máj 2019

Martina Rogozinská

Dobrý deň, dôrazne týmto žiadam kompetentných, aby zabezpečili aspoň riadne označenie havarijného stavu tohto priestoru, keď už nie je vôľa urobiť opravu! To fakt chcete čakať až dôjde k úrazu? Diera sa zväčšuje, neviem ci čakáte až sa rozpadne polovica chodníka? Je krásne odpinkat ľudí s odpoveďou typu "podľa možností spoločnosti" urobíme opravu. Neustále na nič nie sú peniaze... Nie je jednoduchšie opraviť malé poškodenie ako opravovať neskor celý chodník? To je naozaj hospodárne.
02. jún 2019

Martina Rogozinská

Tak už je diera opravená... 👌 👌 👌 Ďakujem aj v mene obyvateľov Hajika....

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania