Baničova-chodník-bariérový

Zodpovednosť za riešenie: Žilina

Uzavretý

11. apríl 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za podnet. V súčasnosti neuvažujeme s vybudovaním bezbariérového vstupu na uvedenom chodníku vzhľadom na zvýšenú potrebu finančných prostriedkov a množstvo ďalších požiadaviek na opravy komunikácií. Mesto Žilina.


Kto? Odbor dopravy MsÚ

Martina Žureková, Odbor tlačový a zahraničných vecí, MsÚ Žilina
11. apríl 2019

Michal Džupaj

To je veľká škoda pretože za predchádzajúceho vedenia sa v danej lokalite čo to poriešilo ako možno vidieť s foto nedotiahlo sa to do logického konca. Je to hlavná trasa zo zrekonštruovanej zastávka MHD Stodolová. Chýba k nej bezbariérový prístup. Ja odporúčam si predsa len urobiť obhliadku miesta aby ste na vlastné oči videli ako sa cez daný úsek chodí ľuďom, opakuje je to enormne vyťažený úsek. Pekný deň.
21. máj 2019

Martina Rogozinská

A ešte ako dobre sa tadiaľ chodí v zime, keď je človek nútený urobiť snáď 1.5 metrový krok, aby stupil na pevnú zem a nie do snehovej brecky. Tento rok to miesto bolo naozaj kritické.
22. marec 2024

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za podnet. Podnet bol zaevidovaný do poradia a bude riešený v závislosti od voľných finančných prostriedkoch vyčlenených na tento účel v rozpočte mesta Žilina. Podnet uzatvárame na portáli Odkaz pre starostu. Ak budete chcieť opätovne riešiť podnet, zadajte ho prostredníctvom webovej stránky mesta Žilina - ikona Podnet pre mesto. Mesto Žilina

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania