Tatranská-chodník-výtlk

Zodpovednosť za riešenie: Žilina

Vyriešený
meno
Peter 11. apríla 2019

Dobry den nejedna sa o problem vytlku, ale prisla mi to ako najblizsia moznost k mojej otazke. Jedna cast chodnika na ulici Tatranskej bola asi pred rokom zrekonstruovana.
Chcel by som sa spytat, ci mesto aj riesi kvalitu takychto oprav. Chodnik vyzera v celej dlzke v poriadku, avsak po dazdi sa tam tvori dost velka mlaka, co kazi dojem noveho chodnika. Je mozne takymto problemom predist pri novych chodnikoch?

11. apríl 2019

Martin

Tento problém je po rekonštrukcii chodníkov na mnohých miestach po celom meste.
11. apríl 2019

Roman Šimo

Potvrdzujem. Tento jav sa vyskytuje naozaj po celom meste. Poteší, keď ste napríklad na novovyasfaltovanom ihrisku a musíte využiť v podstate do vyschnutia aj vodné športy. To je asi výsledok rýchlej a neodbornej práce. Nie som odborník, ale toto sa z pohľadu laika nezdá ako niečo, čo je dobrý výsledok. Treba len veriť, že nové vedenie nastolí okrem iného aj výstupnú a predbežnú kontrolu jednotlivých prác. Sú v tom predsa často peniaze nás všetkých.
12. apríl 2019

Matúš

Ja mam zas takú skúsenosť, že keď nám asfaltovali parkovisko pred panelákom, tak im to tiež nevyšlo a pri prvom daždi sa vytvorila na tom istom mieste tá istá kaluž ktorú sme už dobre poznali. Avšak opravili to hneď na druhý deň a problém bol vyriešený. Asfalt má svoje výhody a nevýhody. Výhody sú cena, rýchlosť schnutia a manipulovateľnosť avšak nevýhody sú krátka životnosť a práve to, že je mäkký a pri zlom podloží sa vytvoria takéto priehlbiny.
15. apríl 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za podnet. Predmetný chodník bol realizovaný v roku 2018, v zmysle Zmluvy o dielo si budeme uplatňovať reklamáciu. Mesto Žilina.
Kto? Odbor investičný MsÚ

Martina Žureková, Odbor tlačový a zahraničných vecí, MsÚ Žilina
22. jún 2019

Roman

Zdá sa mi, že chodník bol dodatočne opravený. Bol by som ale rád, ak by to potvrdil niekto, kto v uvedenej lokalite býva.
24. jún 2019

Peter

Nieco sa s nim udialo, avsak vysledok je nadalej mlaka.
24. jún 2019

Peter

Treba dufat, ze je mensia ako povodna:)

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania