Na Priekope-problematické parkovacie miesta

Zodpovednosť za riešenie: Žilina

Vyriešený

Dobry den

Neviem ktory dopravny inzinier navrhoval parkovacie statia na tejto ulici v pesej zone. ked sa tam takto postavi dodavka ako na obrazku, sirsie auta a dodavky nemaju ziadnu sancu prejst. Treba s tym nieco robit lebo potom musi clovek porusit dopravne predpisy a ist ulicou dolny val do protismeru.

dakujem

16. apríl 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za podnet. Projekt organizácie dopravy v pešej zóne bol vypracovaný odborne spôsobilým projektantom a následne odsúhlasený Okresným dopravným inšpektorátom v Žiline. Vzniknuté komplikácie pri parkovaní si uvedomujeme, tento rok však neplánujeme úpravu projektu. Predpokladáme, že budúci rok sa bude realizovať prehodnotenie a prípadné úpravy, ktoré si vyžadujú vypracovanie novej projektovej dokumentácie. Mesto Žilina.
Kto? Odbor dopravy MsÚ

Martina Žureková, Odbor tlačový a zahraničných vecí, MsÚ Žilina
27. apríl 2019

Ján Ch

Organizácia dopravy aj čiary sú v poriadku. Na zamyslenie stojí iný fakt. Ako je možné, že evidentne polepená firemná dodávka má vystavené povolenie do pešej zóny na Trvalý pobyt !? Žiadna mnohočlenná rodina Balážovcov tam nebýva. To že vozidlo na zverejnenom mieste stojí bez pohnutia cez vikendy a v pracovných dňoch po 17.00 nikoho na odbore dopravy nezaujíma. Ale čo, dodávky a invalidov “našich ľudí” polícia ani úrad riešiť nebudú. Že by sa báli istých prokurátorov a prominentných právnikov ?
14. máj 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň. Dopravné značenie parkovania v uvedenej lokalite sme zmenili na pozdĺžne. Mesto Žilina.
Kto? Odbor dopravy MsÚ

Martina Žureková, Odbor tlačový a zahraničných vecí, MsÚ Žilina
14. máj 2019

Jozef

Veľká vďaka za vyriešenie problému. Reálne vidno, že sa veci v meste menia k lepšiemu.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania