Hlboká cesta-kanalizácia-upchatá

Zodpovednosť za riešenie: Žilina

V riešení

Dobrý deň, Upchaté kanály na Hlbokej ceste pri penzióne Sentami, pri silných dažďoch je cesta úplne zaplavená a voda vyráža aj do pivníc. Prosím o vyčistenie kanálov. Ďakujem

05. jún 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za podnet. Podnet sme zaevidovali do poradia a bude riešený postupne v závislosti na finančných a kapacitných možnostiach spoločnosti, ktorá pre mesto Žilina vykonáva opravy a údržbu komunikácií. Mesto Žilina.
Kto? Odbor dopravy, MsÚ Žilina

Andrea Bialoňová, Odbor tlačový a zahraničných vecí, MsÚ Žilina
24. júl 2019

Roman

Mne sa zdá, že celá Hlboká cesta má kanalizáciu vyčistenú. Samozrejme ale nemôžem to celkom potvrdiť. Kanále sa ale zdajú relatívne čisté.
07. september 2019

Matúš 👍

Najbližšie dni má pršať, čiže ak by mal niekto cestu okolo, mohol by overiť vyčistenie a teda či voda ešte stojí na vozovke.
09. september 2019

Roman Šimo

Dnes som prechádzal po tejto ceste a keď sa po daždi vytvorili kaluže, tak to skôr pre nerovnosti vozovky.
09. september 2019

Roman Šimo

Samozrejme ale do kanálov som sa teraz nepozeral. V pôvodných záberoch v podnete, sú skôr zobrazené plné kanále, takže počas výdatného dažďa sa to dá pravdepodobne overiť.
25. september 2019

Odkazprestarostu.sk

Dobrý deň,
podnet sme poslali samospráve s prosbou o vyjadrenie.

S pozdravom
administrátor Odkazu pre starostu pre Žilinu
07. október 2019

Monika

Dobrý deň, Bohužiaľ problém stále nie je vyriešený a pri každom jednom daždi voda vyráža na cestu, zaplavuje ju a pri výdatnom daždi vytápa pivnice. Ďakujem za riešenie situácie.
07. október 2019

Odkazprestarostu.sk

Dobrý deň,
podnet sme opäť poslali samospráve.

S pozdravom
administrátor Odkazu pre starostu pre Žilinu
18. október 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, uvedený podnet naďalej evidujeme, avšak vzhľadom na veľké množstvo prijatých podnetov postupujeme pri opravách podľa závažnosti daného podnetu i poradia, v akom boli zaevidované. Oprava taktiež závisí aj od finančných a kapacitných možností spoločnosti, ktorá pre mesto Žilina vykonáva opravy a údržbu komunikácií. Mesto Žilina.
Kto? Odbor dopravy, MsÚ Žilina

Mgr. Andrea Bialoňová, odbor tlačový a zahraničných vecí, MsÚ Žilina
04. február 2020

Matúš 👍

Aktuálne niekoľko dní leje, čiže vhodný čas na overenie stavu.
28. marec 2024

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za podnet. Čistenie kanalizačných výpustov prebieha pravidelne podľa možností mesta. V aktuálnom období sa opätovne začalo s čistením výpustov. Podnet uzatvárame na portáli Odkaz pre starostu. Ak budete chcieť opätovne riešiť podnet, zadajte ho prostredníctvom webovej stránky mesta Žilina - ikona Podnet pre mesto. Mesto Žilina

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania