Mostná-cesta-rozbitá (väčší úsek)

Zodpovednosť za riešenie: Iný subjekt

Vyriešený
meno
Martin 17. júna 2019

Kedy bude pokracovat oprava cesty pod rondlom? Chvalili ste sa ze ste vyjednali prerusenie rekonstrukcie koli poziaru a teraz ked je po vsetkom tak oprava nepokracuje. Alebo si myslite ze ten najhorsi pas a prepadnute kanale netreba opravit? Vybavili ste prerusenie tak vybavte aj pokracovanie. Dakujem.

19. jún 2019

Odpoveď samosprávy

Samospráva uviedla, že zodpovedným subjektom je: Slovenská správa ciest, Investičná výstavba a správa ciest - Žilina
12. júl 2019

Roman Šimo

Podľa môjho názoru, úsek už bude hotový. V akej kvalite, to neviem posúdiť. Bolo by však dobré, aby to potvrdil aj nejaký vodič, čo tadiaľ prechádza. Zbytočne takto ostáva podnet ako neriešený.
12. júl 2019

Martin

Kompetentni sa urcite tvaria ze cesta je opravena. Jazdim tade kazdy den, toto co predviedli teda oprava rozhodne nie je.
13. júl 2019

Roman Šimo

Vieme aj za akých podmienok sa táto časť robila. Všetko sa u nás iba láta a niežeby to urobili komplet na dlhé roky úplne bez spojov či nerovností. Pokiaľ niekto nenaordinuje nový systém prác, tak sa asi nič nezmení. Nie sú momentálne peniaze, tak si to naplánujem na ďalšie obdobie a spravím to už poriadne. No nikto nežiadal vodičov o trpezlivosť, že počkajte, chceme to urobiť kvalitne a na dlho. Zasa sa to spravilo asi len tak, že moc sa začalo o týchto cestách hovoriť. Nevyznám sa v tom, ale na Nemocničnej tie opravy vyzerajú akosi inak, ako som videl doposiaľ. Akoby sa na záplaty ani vrstva asfaltu nepoužila. Možno nový smer, neviem.
09. august 2019

Miroslav Gabriš

Na ceste v smere od Budatína v blízkosti Rondela zostali po oprave cesty neopravené kanálové kryty. Niektoré sú dosť hlboko a ľahko sa dá poškodiť pri prejazde cez ne auto. Je nutné to dokončiť skôr než sa tam niečo stane, prípadne sa opäť poškodí opravená cesta.
09. august 2019

Matúš 👍

Už by bolo načase, aby celý mestský okruh (cesta I/60) prešla komplexnou rekonštrukciou a zvýšením bezpečností. Niečo na spôsob obchvatu Martina (I/65D) z roku 2015.
09. august 2019

Matúš 👍

A na Košickej by sa zišlo osadiť odpočítavač sekúnd do zelenej (rovnako ako v MT).
10. august 2019

Martin

Plnohodnotné odpočítavanie (do) zelenej nie je možné, nakoľko križovatka je riadená dynamicky. Dĺžka zelených závisí od bezprostrednej intenzity dopravy a pohybe vozidiel MHD. Koľko sekúnd bude trvať nie je dopredu známe. Známe je iba to, koľko môže trvať najkratšie a koľko najdlhšie, pričom ten rozptyl je napríklad v prípade Košickej dosť veľký.
01. september 2019

Matúš 👍

Až na niektoré poklopy je podnet vyriešený. Presne ten úsek vyznačený v podnete je novovyasfaltovaný.
01. september 2019

Martin

@Matus - Vzhladom na stav poklopov povazujem usek stale za rozbity. Takto oprava rozhodne nevyzera.
01. september 2019

Matúš 👍

No veď píšem, že až na tie poklopy :)
08. september 2019

Matúš 👍

Tento podnet by sa možno predsalen mohol označiť ako vyriešený, nakoľko nový koberec už je. Na tie poklopy som si tu všimol samostatný podnet (viď príloha). Admin by to mohol zvážiť.
06. november 2019

Marián B

pod rondlom, smerom na budatin, je niekde vytlk na ceste po ktorom ked prejde kamion, zatrasie celym okolim. citim to az v panelaku a povolili mi spoje na sadrokartonovych obkladoch... takze kvalita rekonstrukcie nula bodov.
26. január 2021

Matúš 👍

Okolo poklopov pod rondlom opravené.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania