Námestie sv. Jána Bosca-kanalizácia-upchatá

Zodpovednosť za riešenie: Žilina

Uzavretý

Kanalizačné mreze sú úplne celé zanesene. Na celom námestí v Bánovej. Už niekoľko rokov sa to nečistilo vidieť rastliny ako rastú.

09. júl 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za podnet. Zaevidovali sme ho do poradia a bude riešený postupne v závislosti na finančných a kapacitných možnostiach spoločnosti, ktorá pre mesto Žilina vykonáva opravy a údržbu komunikácií. Mesto Žilina.
Kto? Odbor dopravy, MsÚ Žilina

Mgr. Andrea Bialoňová, odbor tlačový a zahraničných vecí MsÚ Žilina
22. január 2020

Odkazprestarostu.sk

Dobrý deň,
podnet sme opäť poslali samospráve.

S pozdravom
administrátor Odkazu pre starostu pre Žilinu
29. január 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, uvedený podnet naďalej evidujeme a jeho realizáciu zabezpečíme v závislosti na finančných prostriedkoch vyčlenených na opravy a údržbu komunikácií. Mesto Žilina.
Kto? Odbor správy verejného priestranstva a životného prostredia, MsÚ Žilina

Mgr. Andrea Bialoňová, odbor komunikácie a vzťahov s verejnosťou, MsÚ Žilina
29. január 2020

Jan Rzeszoto

Je to sedem mesiacov od jeho evidencie. Prosim Vás prestaňte tu podávať všeobecne informácie a zaťažovať ľudí tým, ze závisí to od finančných možnostiach mesta. Tieto podnety tu ľudia dávajú preto lebo chcú riešenia. Riešenie spočíva v termíne odstránenia problému. Takže uvádzajte fakty, dokedy bude podnet vyriešený. Teda dátum: mesiac+rok, ak by ste mi nerozumeli. Ďakujem
14. október 2020

Matúš 👍

Nastala zmena?
18. február 2021

Vladimír Zajac

V odkazoch pre starostu by sa nemala objavovať odpoveď samosprávy : citujem " Dobrý deň, uvedený podnet naďalej evidujeme a jeho realizáciu zabezpečíme v závislosti na finančných prostriedkoch .......". Tieto jalové reči občana nezaujímajú, ale konkrétne odpovede. Samospráva rada využíva túto "zaklínaciu formulku" aby neriešili/nechala problém vyhniť, aj keď ide o finančne nenáročnú vec. Je najvyšší čas, aby pracovníci jednotlivých odborov MÚ opustili kancelárie a viac chodili do terénu , aby videli problémy v realitele a nielen čakali na podnety od občanov.
18. február 2021

Roman Šimo

Zdá sa však, že v odboroch sa menia zamestnanci ako na bežiacom páse a tak istá kontinuita či stabilita v pracovnom nasadení asi dlho nebude.Tak to aspoň vyzerá. Nemá možno ani kto do terénu "vybehnúť". V súčasnosti tomu nepomáha ani pandémia určite.
03. máj 2021

Michal Kondela

vznikajú veľké kaluže, pritom staci len pravidelne čistiť zľab ktorý tam je, netreba žiadne stavebne úpravy
02. apríl 2024

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za podnet. Čistenie kanalizačných výpustov prebieha pravidelne podľa možností mesta. V aktuálnom období sa opätovne začalo s čistením. Podnet uzatvárame na portáli Odkaz pre starostu. Ak budete chcieť opätovne riešiť podnet, zadajte ho prostredníctvom webovej stránky mesta Žilina - ikona Podnet pre mesto. Mesto Žilina

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania