Hlboká cesta-cesta-rozbitá (väčší úsek)

Zodpovednosť za riešenie: Žilina

Uzavretý
meno
Roman Šimo 10. júla 2019

Uvedomujem si, že existujú v meste aj iné oveľa viac poškodené úseky ciest, no prosím časť cesty vedúcej popri Ústavu na výkon väzby až po začiatok chodníka na Vlčincoch, zaevidovať na najbližšie možné obdobie. Komunikácia je v podstate zatiaľ bez výraznejších výtlkov, no vykazuje množstvo nerovností.

11. júl 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za podnet. Zaevidovali sme ho do poradia a bude riešený postupne v závislosti na finančných a kapacitných možnostiach spoločnosti, ktorá pre mesto Žilina vykonáva opravy a údržbu komunikácií. Mesto Žilina.
Kto? Odbor dopravy, MsÚ Žilina

Mgr. Andrea Bialoňová, odbor tlačový a zahraničných vecí MsÚ Žilina
30. júl 2020

Roman Šimo

Na tejto ceste sú vyznačené niektoré výtlky na opravu. Zasa budú teda "záplaty". Nie však všade. Bude však potrebné riešiť aj priestor pred väznicou, kde majú veľmi málo miesta na výjazd a vjazd vozidiel, vrátane autobusu.
14. august 2020

Roman Šimo

Na uvedenej ceste prebehli menšie opravy výtlkov. Nie však všetko bolo opravené. Hlavne nerovnosti. Nepovažujem teda za celkom vyriešené a budem ja alebo možno niekto iný situáciu ďalej sledovať.
05. september 2020

Zdenka Petrasova

Prečo nie je dokončene vyasfaltovanie cesty?
07. september 2020

Zdenka Petrasova

Hlboká cesta-cesta-výtlk

07. september 2020

Odkazprestarostu.sk

Dobrý deň,
podnet sme opäť poslali samospráve.

S pozdravom
administrátor Odkazu pre starostu pre Žilinu
07. september 2020

Roman Šimo

Je potrebná komplexná rekonštrukcia od Nemocničnej ulice po Predmestskú. Niekde je to lepšie, ale veľká časť nie je v dobrom stave.Taktiež chodníky. Mala by sa zohľadniť aj prítomnosť Ústavu na výkon väzby, kde sa pred jeho hlavným vstupom pohybujú aj väčšie vozidlá. Veľmi zlé podmienky sú tam na prejazd vozidiel, prechádzanie chodcov a cyklistov a v neposlednom rade parkovanie "na divoko".
16. august 2021

Radoslav

Hlboká cesta-cesta-rozbitá (väčší úsek)

Hlboká cesta to je masaker,tankodrom ,trebalo by konečne preasfaltovať celý úsek nakomplet,,,najhoršia cesta v Žiline
16. august 2021

Odkaz pre starostu

Dobrý deň,

podnet bol preposlaný samospráve s upozornením na aktualizáciu.

S pozdravom,

Barbora Kmeťová
Odkaz pre starostu
[email protected]
16. august 2021

Roman Šimo

Väzni majú asi ťažké kovanie na nohách, keď sú prevážaní autobusmi. Je to tam naozaj zlé. Keď už som spomínal väznicu, tak určite vhodnejšie, by mali vchod od ich parkoviska pri Okresnom úrade. V súčasnosti niekedy sa blokuje cesta aj kôli výjazdu a vjazdu autobusov z Ústavu na výkon väzby. To už je ale bočná téma.
03. január 2022

Matúš 👍

2,5 roka..
05. január 2022

Odkazprestarostu.sk

Dobrý deň,

podnet sme opäť preposlali samospráve s prosbou o vyjadrenie.

S pozdravom
administrátor Odkazu pre starostu pre Žilinu
02. apríl 2024

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za podnet. Podnet bol zaevidovaný do poradia a bude riešený v závislosti od voľných finančných prostriedkoch vyčlenených na tento účel v rozpočte mesta Žilina. V aktuálnom období neboli vyčlenené prostriedky na opravu cesty. Podnet uzatvárame na portáli Odkaz pre starostu. Ak budete chcieť opätovne riešiť podnet, zadajte ho prostredníctvom webovej stránky mesta Žilina - ikona Podnet pre mesto. Mesto Žilina

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania