Trenčianska-chodník-bariérový

Zodpovednosť za riešenie: Žilina

Uzavretý

Dobrý deň, nebolo by možné vykonať opravné práce na tomto chodníku? Ďakujem.

25. júl 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za podnet. V súčasnosti nezvažujeme úpravu chodníka vzhľadom na veľké množstvo ďalších nahlásených požiadaviek týkajúcich sa opravy a údržby komunikácií. Podnet sme zaevidovali a do budúcna sa ním budeme zaoberať v závislosti na finančných prostriedkoch. Mesto Žilina.
Kto? Odbor dopravy, MsÚ Žilina

Mgr. Andrea Bialoňová, odbor tlačový a zahraničných vecí MsÚ Žilina
05. marec 2020

Roman

Ja by som skôr bol za zrušenie uvedeného chodníka, keďže nie sú vytvorené podmienky na bezpečné prechádzanie z jednej strany na druhú. Tento krátky úsek vznikol v inej dobe a možno vďaka tomu, že zostal z nejakých prác asfalt, ktorý sa tu využil. V súčasnosti chýba nadpojenie chodníkov s priechodom pre chodcov. Jediná možnosť je využívať hlavne kôli presunu na autobusovú zastávku, neďaleký podchod.
02. apríl 2024

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za podnet. Podnet bol zaevidovaný do poradia a bude riešený v závislosti od voľných finančných prostriedkoch vyčlenených na tento účel v rozpočte mesta Žilina. V aktuálnom období neboli vyčlenené prostriedky na opravu chodníka. Podnet uzatvárame na portáli Odkaz pre starostu. Ak budete chcieť opätovne riešiť podnet, zadajte ho prostredníctvom webovej stránky mesta Žilina - ikona Podnet pre mesto. Mesto Žilina

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania