Sv. Cyrila a Metoda-chodník-bariérový

Zodpovednosť za riešenie: Žilina

Vyriešený

Pri rekonštrukcii sa nejak zabudlo na to, že je tam aj chodník od vet. kliniky a nebol znížený obrubník. Zároveň je zmiznuté značenie všetkých priechodov v tejto križovatke.

18. júl 2019

Matúš 👍

Konkrétne ide o zníženie na mieste, kde je vyznačené. Mohol sa tam spraviť zjazd pri rekonštrukcii zastávky, nakoľko tam počas nej bola daná nová dlažba. Možno ale už prechod nie je aktuálny a bol nahradený prechodom nachádzajúcim sa blizšie ku Kazačkovi (screen zo Street view).
25. júl 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za podnet. V súčasnosti nezvažujeme úpravu chodníka vzhľadom na veľké množstvo ďalších nahlásených požiadaviek týkajúcich sa opravy a údržby komunikácií. Podnet sme zaevidovali a do budúcna sa ním budeme zaoberať v závislosti na finančných prostriedkoch. Chýbajúce vodorovné dopravné značenie priechodov pre chodcov bude postupne doplnené. Mesto Žilina.
Kto? Odbor dopravy, MsÚ Žilina

Mgr. Andrea Bialoňová, odbor tlačový a zahraničných vecí MsÚ Žilina
25. júl 2019

Matúš 👍

Ďakujem za odpoveď. To znamená, že chodník je tam aj naďalej evidovaný? Škoda, že sa to nerobilo naraz s rekonštrukciou zastávky, nakoľko vidno, že sa tam menil povrch chodníka.
05. marec 2024

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, vodorovné dopravné značenie priechodov pre chodcov sa obnovuje pri pravidelnej bežnej údržbe vodorovného dopravného značenia. Priechod pre chodcov je nahradený priechodom na Slovanskej ceste v dostupnej vzdialenosti, je aj riadne debarierizovaný. Podnet je vyriešený. Mesto Žilina

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania